reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
mamaTomeczka :) wpadnę chyba na dłużej na bb dziś wieczorem, pamiętam, żem fotkę Ci obiecała, ale naprawdę taki młyn, że nie mam chwili pozować ;) jestem teraz sama z chłopakami, moja mama przyjeżdża na parę godzin, więc przy niej nie chcę na kompie siedzieć... poza tym ten mój szogun to ze snem jest na bakier :-D teraz śpi, ale od rana to się szamotał równo i ciągle na rączkach, a tu Gabryś jeszcze :nerd: ja szczepię na nfz, tak szczepiłam Gabrysia i jest ok :) na ospę to dopiero chyba po 1 r. ż. - Gabryś był szczepiony, bo to wymóg, jak dziecko idzie do żłobka :happy2:

agamemnon
Ty się syna z domu pozbyłaś a mój teraz z nami :happy: no ale jeszcze 8 dni i wyjeżdżamy nad morze, więc jak nie wyzionę ducha przez ten czas, to będzie git :-p

grzaneczko dacie radę... Grześ też nie dojada, bo mu się w te upały chce pić, popije i za 1,5godz znów chce... też jest niespokojny i marudny, ale ja sobie powtarzam, że każdy kolejny dzień to dzień bliżej do spokojniejszych dni - bo przecież takie kiedyś nadejdą prawda :confused::confused::confused: czy to skok :confused: może - ja tak nie do końca wierzę w skoki, bo Gabryś to miał skok permanentny, może to wymysł dla rodziców, żeby się kompletnie nie załamali ;-) i że każdy to przechodzi, bo jak człek wie, że ktoś też ma źle to mu od razu lepiej na duszy - taka nasza człecza natura :-D

Dobra, spadam :) obym miała chwilę wieczorkiem :-D

mamaTomeczka voila:
noszenie.jpg
nóżki wyżej, rączki zebrane razem - nie latają nigdzie na boki, bujanie góra-dół dość dynamicznie, można uginać nogi :happy2: u nas działa całkiem przyzwoicie tylko nogi bolą :sorry2:

A to Grześ z dziś:
DSC_0051.jpgDSC_0048.jpg

Załączniki

• noszenie.jpg
    noszenie.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 48
Hej!
No pogoda znośna, fajnie jest wręcz :tak:Dopije kawe i nie wiem, spanie mnie ciągnie, że hej. No ale wczoraj poprałam pieluchy i pościel więc przydałoby się przysiąść i wyprasować no i tak zrobię.
Muszę też nastawić babeczki do pieczenia bo lece dzisiaj na kawe do koleżanki. Ech no holender nie chce mi się :baffled:

Ludziku, mój syn nigdy nie jest zmęczony więc po przedszkolu tym bardziej :tak:I była wczoraj burza??

benfica dzielna kobitka z Ciebie, ducha nie wyzioniesz :-) Dzięki za fotki! Grzesio jaki cudak mały :-)Powiem Ci, że rośnie chłop jak dąb! Do kogo jest podobny??

mamoTomeczka buziaczek! Nie łam się, czas szybko zleci :tak: Ja mam jeszcze 11 dni i przyjedzie ślubny.

iwo powodzenia!

Dzisiaj jest nasza 8 rocznica ślubu. Nie dzwonię do M bo chce zobaczyć czy chłopina sam pamięta :-p Co roku to ja jestem pierwsza w dzwonieniu więc dam mu szansę, a co.

Agamemnon wszystkiego naj na nastepne lata;)

Mama Tomeczka 3maj sie! Na dlugo ta delegacja?

U nas dzisiaj pada wiec bedziemy kisic sie w domu.

Jak nocka u Was? Lenka co 2 godziny chciala jesc albo pic w sumie:) masakra:)

Iwo powodzenia i kciuki za wizyte!

Agamemnon burzy nie było, ale pada od gdzieś 3 nad ranem:) i ciągle przyjemnie kropi, więc dziś wentylator ma wolne, jest przyjemniej:) My też mamy dziś rocznicę ślubu, ale 3 :) M już do mnie dzwonił:)

Iwo powodzenia, co by mieli jakiś sensowny plan tego leczenia:)

MamaTomeczka - trzymaj się, ja też nigdy nie lubiłam takich niezapowiedzianych wyjazdów.

reklama
Benfica Grzes to chociaz wytrzymuje 1,5h miedzy karmieniami.

U nas to jest roznie, bo czasem Lenka spi po cycu 2-3 godziny a czasem przysnie na 10-20 minut i zaraz krzyczy ze glodna. Czasem przystawiam ja po 3-4 razy. A i tak mi sie wydaje ze pozniej to ona juz nie je tylko tego suta memła. Czasem mam juz mysli zeby to pier.... i przejsc na sztuczne. Bo jak jej na poczatku odciagalam i karmilam z butli to wiedzialam ile zjada i ze jest najedzona. A teraz marudzi ciagle. Na psychike mi juz czasami siada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry