Ahahaha
mamoTomeczka no Anulka cudna, cała mamusia

Mówisz, ze masz dzisiaj gości? Ja nikogo do domu nie wpuszczam. Dzisiaj jest dzień ciszy i niech tak zostanie

Chociaż sama jakby to ująć, zarezerwowałam wizytę u koleżanki, która miesiąc temu urodziła. W tygodniu się wybiore, musze kupić jakieś pampersy i zabawkę.
Co do pracowania to żebyś wiedziała, jak mam siły witalne to nie usiedze w miejscu, a roboty w domu sama wiesz, zawsze masa. Czekam aż się skonczy pranie robić i ide kurze pościeram na górze.
Spakowałam też troche torby do szpitala

A co ja będę czekać

Co do szczepionki to skojarzoną na bank wybiorę. Jesli chodzi o ospę, to Huberta szczepiłam. Gdy dzieciaki przechodziły ją w przedszkolu on dostał zapalenia oskrzeli bodajże.
Ludziku, fajowy wózek. Kolory sa przecudne bo widziałam na żywo. Nie wiedziałam jedynie, ze taka cena wózka. Jakoś tako kojarzyły mi się z tanimi wozami, a tu popatrz
iwo nooo jak jest chłodek to i nocka fajna, masz rację

Ja otworzyłam okno dopiero koło 3 w nocy bo wczesniej popadywało no i do tej 3 to się tarmosiłam z boku na bok bo mi powietrza brakowało.
Cyntia, aż sobie zachomikowałam kilka szumów :-) Ja mam właśnie zamiar puszczać szum radia, co jest dla mnie bardziej znośne od odkurzacza. Zobaczymy co to z tego wyniknie.