reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo generalnie powiem Ci, że te wózki to każdy chyba chodzi inaczej, te tańsze modele średnio mi się podobały, a ten właśnie bardzo:)

A dziś ustaliłam datę sesji za tydzień w środę będziemy pozować :) mój M będzie musiał wziąć dzień wolny, ale to przeżyje ma tyle dni urlopu, że nie wiem kiedy i kto mu pozwoli mu to wykorzystać - ostatnio się dopatrzyli, że nie ma zaznaczone, że ma studia skończone i za tamten rok i za ten dopisali mu 11 dni, więc biorąc pod uwagę, że teraz jeszcze w tym roku będzie mógł zamiast urlopu wziąć tacierzyński:), więc mamy już 2 połowę roku, a on jeszcze żadnego dnia z tegorocznego urlopu nie wykorzystał to ten jeden dzień tragedii nie zrobi:)

reklama
mychunia, no szacun ze jeszcze nic a nic, ani tyci tyci tyci nie masz :szok:

mamoTomeczka ja mam moskitiery wbudowane razem z roletami więc nie pomogę Ci w wyborze. No, a dnia wolnego nie robie bo nie umiem ooooo

Mama Tomeczka - tyle że u nas jest taniej niż w necie :tak: dlatego tak się napaliłam

Agamemnon - ty wez na tyłku usiądź! Bierz przykład ze mnie :-D:-D jakaś niezgrabnośc ciążowa mnie dopadła np. wyjmuje klucze z toreki to nie ma bata by mi na podłogę mnie upadły a potem weż się schylaj ............irytuje mnie to niemiłosiernie:sorry2:

mamaTomeczka nic a nic, bo nie wiem co dostanę siostry i od kuzynki, jak to pozwożę w sierpniu to od września się biorę za zakupowe szaleństwo :-) moja mama już zrobiła młodemu kocyk do wózka czy łóżeczka, czeka na wymiary pościeli dla malucha żeby mi powłoczki na pościel poszyć i czapeczki mi zrobi :-) teściowa się jeszcze hamuje z zakupami, ale wiem że niedługo też ruszy do sklepów :-)

mi też co chwilę coś poleci i najczęściej się obije lub potłucze :wściekła/y:

iwo no ja też niezdarna jestem niestety :baffled:To chyba w ciąży tak już musi być. Na szczęście nic nie pobiłam ale nie mówię hop ;-)

mychunia no to już też rozumiem dlaczego się wstrzymujesz :tak:

mamoTomeczka, ja mam swoje jeszcze dwie ślubne zastawy bo stały schowane w piwnicy więc na brak zestawów obiadowych nie narzekam chociaż ja to bym chciała już inne niż te co mam :sorry2:
Też się zgadzam, ze nowych troszkę trzeba ciuchów mieć. Te noszone to po domu wiadomo, a te nowe to na wyjścia wszelkiego rodzaju :tak:

Nastawiłam kompot ze śliwek bo zostałam nimi uraczona dzisiaj no i ległam na wyrko. Pewnie chwila i złamie mnie spanie ale to musze pilnować kompotu jeszcze :-p
Szybciorem czas mija jak jestem sama w domu. Jak z synem to jak ślimaczysko się wlecze :zawstydzona/y:

MamoTomeczka nas w tym naszym wózku ta druga sprężyna pod gondolą nas skusiła, więc już przy tej decyzji zostajemy:) - a kolory mi się akurat z innej serii podobały, ale ważniejszy, żeby był wygodny:)

Mychunia jak wpadniesz w szał zakupów to się nie będziesz mogła powstrzymać:)

Ja pościel kupiłam - z Kubusiem Puchatkiem, a drugi zestaw uszyje nam babcia:) a babcia teraz na drutach chce zrobić nam sweterki i spodenki i chyba szaliczek i czapeczki, więc mamy tylko kolory wybrać:) - miałam iść z babcia do sklepu wybrać, ale każdy daleko więc odpuszczę sobie, bo brzuszek ciąży, a potem się napina, więc odpuścimy, co by zaraz się nie okazało, że z oszczędnego trybu życia będziemy miały reżim łóżkowy:)

a dziś kupiłam sobie pyszne babeczki z borówkami, bo tutaj niedaleko jest cukiernia sowy - moja ulubiona:) - i stwierdzam, że się trochę po rozpieszczam przez ten tydzień:)

Ja sobie nie wyobrażałam nie kupić żadnego nowego ciuszku, bo jak MamaTomeczka mówi jak się gdzieś wychodzi czy coś to się powinno jakoś wyglądać, a te ciuszki nie oszukujmy się mechacą się czy szarzeją i potem takie "ściuchrane".

Ja na razie mam na swoim koncie 2 miseczki i 2 talerze:) ale zmywarkę opróżnia M, co bym nie wybiła całej zastawy:)

Agamemnon poleż i nie przesadzaj:) za dużo ciekawych przeżyć na jeden dzień:) ja już przy osach bym odpuściła usiadła i czekała na ratunek:)

A wiecie że ja na ciuchach kupuje rzeczy które wyglądają jak nowe mam 2 sklepy z Mińsku Maz i jak do Siedlec lecimy to tam zajeżdzamy nie ma tam wogóle zniszonych ani zmechaconych :tak::tak: wogóle tamte rejony to zagłębie lumpeksów

reklama
Iwo a ja też mam takie lumpeksy w których grzebię i wynajduje perełki dla małej:) ostatnio takie fajne białe spodenki dla chrześniaka M kupiłam z H&M za 5 złoty, ale są świetne:) - i wiele rzeczy które tam kupiłam są nowe z metkami.

A teraz podobno ma przyjść paczka z USA tez z rzeczami dla małej ( od cioci), więc ja nie mam pojęcia co my z tymi ubrankami będziemy robić:)

Agamemnon, młody z przedszkola wróci to pewnie zmęczony i pełen wrażeń to czas tez szybko będzie leciał:)

a u Nas chyba znowu przyjdzie burza bo mi robi się niedobrze i głowa mnie boli, a ostatnio tak mam jak coś się dzieje w pogodzie - a poranek był taki przyjemny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry