iwo:)
Fanka BB :)
hej kochane ja już po usg
Alusia wagowo 1050g wzrost 26 tydzień.
Nie widać jakiegokolwiek wpływu podwyższonych cukrów. Położenie miednicowe
hmm a jeszcze tydzień temu miałam czkawkę na dole brzucha więc co fikęła?
I najważniejsze ŁOŻYSKO SIE PODNIOSŁO

Agamemnon - ja też mam orbitreka (w piwnicy ;-)) ale wydaje mi się że Chodakowska i MelB bedą bardziej skuteczne.
Ludzik - bierzesz magnez reguralnie? A babci powiedz że lekarz zabronił ci się przemęczać i możesz jej tylko towarzyszyć ale skakać wokół nie będziesz.
Grzanka - jak nocka?
Phoebe - ale masz duży brzusio
mierzyłas się w obwodzie? Ile ta twoja laleczka waży? Ja mój wkleiłam na ogolnych fotkach jak chcesz to zerknij.
Benfica - no dziwnie z twoimi cycochami
grunt że cały czas mleczko jest!
Alusia wagowo 1050g wzrost 26 tydzień.
Nie widać jakiegokolwiek wpływu podwyższonych cukrów. Położenie miednicowe
hmm a jeszcze tydzień temu miałam czkawkę na dole brzucha więc co fikęła?I najważniejsze ŁOŻYSKO SIE PODNIOSŁO

Agamemnon - ja też mam orbitreka (w piwnicy ;-)) ale wydaje mi się że Chodakowska i MelB bedą bardziej skuteczne.
Ludzik - bierzesz magnez reguralnie? A babci powiedz że lekarz zabronił ci się przemęczać i możesz jej tylko towarzyszyć ale skakać wokół nie będziesz.
Grzanka - jak nocka?
Phoebe - ale masz duży brzusio
mierzyłas się w obwodzie? Ile ta twoja laleczka waży? Ja mój wkleiłam na ogolnych fotkach jak chcesz to zerknij.Benfica - no dziwnie z twoimi cycochami
grunt że cały czas mleczko jest!
masaż nawet fajny i w miarę mu pasował... jeśli chodzi o odblokowanie, to trochę to trwało, parę razy jakoś kręciła głową, widać, że Grzesiowi średnio pasowało, ale ona po kilku sesjach stwierdziła, że jak mu przekręca głowę to czuje, że lepiej idzie na tą "gorszą" stronę... mam go obserwować, już wieczorem powinny być pierwsze efekty...
może być potrzebna jeszcze jedna wizyta, ale to dopiero za 2tyg... nie wiem... nie będę oceniała, bo przecież nie od razu Kraków zbudowano... poobserwuję Grzesia kilka dni i zobaczymy...