Grzankaa
Fanka BB :)
Phoebe mi polozna mowila ze mozna w takich sytuacjach kapac w tym proszku nadmanganian potasu to jest takie fioletowe i to jest tez na rany, nie wiem czy dostaniesz takie cos u siebie? Ja to kupilam w takiej malej saszetce. Nie odstawiaj od razu od piersi, sprobuj innych metod jeszcze.
My z Lenka w czwartek jedziemy na warsztaty chustonoszenia. Chuste kupilam juz dawno, raz probowalam zawiazac i mi nie wyszlo, wkurzylam sie i schowalam ja do szafy. Ostatnio zadzwonili ze szkoly rodzenia, do ktorej chodzilismy, ze organizuja cos takiego to sie zapisalam, moze sie naucze jak mi ktos pokaze
My z Lenka w czwartek jedziemy na warsztaty chustonoszenia. Chuste kupilam juz dawno, raz probowalam zawiazac i mi nie wyszlo, wkurzylam sie i schowalam ja do szafy. Ostatnio zadzwonili ze szkoly rodzenia, do ktorej chodzilismy, ze organizuja cos takiego to sie zapisalam, moze sie naucze jak mi ktos pokaze
brak wiadomości do dobra wiadomość!!!
do września mieszkała tam taka babka ci miała się niby ciotkom opiekować, ale tego nie robiła i jeszcze ją biła itp
Hehe, no jakbym sobie coś tam wyskrobała i mu wrzuciła do ucha? Oj, sam pomysł mi humor poprawił
już kilka razy napisałaś o takich jego niemiłych zachowaniach
mojego w tygodniu ciągle nie ma :-( a w weekendy też woli spędzać czas z Gabrysiem niż bawić Grzesia... ale jeszcze trochę - im Grześ starszy tym łatwiej
a ja się zbieram, żeby znów na łeb hennę położyć i jakoś się nie mogę zebrać
włosy nadal mi lecą garściami
A znów wyjechał... :-(