Agamemnon no nie. Poryczałaś się że baba Cię skomplementowała mianem "upartej"? Toż to zaszczyt bo nie dasz sobie w kasz dmuchać. Dziwne ze smoczkiem. U mnie jak pediatra była i mówiłam, że Ania ciągle wisi na cycu... to zapytała czy smoka daję. Powiedziałam że nie to ona mi powiedziała, że może warto zacząć podawać?

Na priv napisałam numer mój ale skoro z tel nie możesz czytać to poczekam spokojnie aż wyjdziesz. Bardzo mi przykro z powodu Błażejka. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Jesteś już obyta. Wiesz, że ta przypadłość jest w 100 % do wyprostowania tylko będziecie się musieli męczyć trochę z rehabilitacją i leczeniem ewentualnym. Będzie dobrze. Ja nie słyszałam o tej doktorce ale dzwoniłam do mojej ukochanej kuzynki z Wrocławia. Jej szwagierka pracuje od nastu lat jako pielęgniarka na oddziale neurologii dziecięcej (kiedyś na Korczaka, od niedawna na Koszarowej). Zna to nazwisko i mówi że poleca. Baba cudów dokonuje. Ma dzisiaj nockę to spróbuje telefon do niej prywatny zdobyć i gdybyś chciała do niej i by były terminy kosmiczne to po znajomości jakoś spróbujemy Cię umówić. Aha jakby co to neurologów z Korczaka -swojego obecnego oddziału odradza za to ma namiary na jakiegoś ekstra specjalistę, z którym kiedyś pracowała. Ona jeszcze w pracy wywiad zrobi i jutro dostanę namiary na najlepszych. Będzie dobrze.