Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Susel widoki zapieraja dech;-)
A te zjezdzalnie to hotel? Kurde kochana a tam gdzie mieszkasz sa blisko jakies hotele? Ciekawe jak tam cenowo wychodzi...Bo normalnie ja tam chce jechac;-)
hej dziewczyny nie odzywam się bo siedzę w Polsce i nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć ciągle coś się dzieje...
na zaparcia polecam sok ze śliwek - tylko nie przesadzać z ilością bo noc z głowy mi poleciła kiedyś położna - tylko nie powiedziała ile i wypiłam cały karton... ale mnie przeczyściło ;p
O, ja tak sobie kiedyś zorganizowałam wieczór wigilijny Ciocia P. przyniosła kompot z suszu. U mnie czegoś takiego nie było na stole, więc nie wiedziałam, że za dużo nie można i wydudnilam parę szklanek Działo się
Ludzik - maleńka cudowna
Susel - co za widoki!! Chociaż Ty pewno już przyzwyczajona A mąż jest stamtąd czy z Polski? Przepięknie....
Cyntia cenna rada- jak mozesz to chodz, rozchodzisz sobie elegancko rozwarcie i glowka ladnie zejdzie w kanał. Ew jak bedzie skurcz to kucaj. Posluchaj kolezanki :-) No to trzymam kochana kciuki za szybki i bezbolesny poród!