reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cytnia - i dotrwałeś szczęśliwie do terminu ;-) POWODZENIA!!

Agamemnon - ja przy córce miałam ręczny avanta (odciągałam okazjonalnie) a teraz wiem ze będzie częściej używany wiec kupiłam Medela mini (ma duży plus działa na baterie tez wiec można odciągnąć gdziekolwiek nie będąc na kablu) i fajnie ssie :szok:

Iwo - ja gwiazdę też zlewam, ale już fotki tam nie wrzucę i nie napisze nic o sobie tak prywatnie

reklama
Cyntia trzymaj się i generalnie pamiętaj o tym, że jak masz dobre położne, to jak będziesz oddychać tak jak one każą to jest lepiej :) a na bóle krzyża poproś albo termofor, albo mąż niech robi Ci zimne okłady:) zależy z czym będziesz się lepiej czuła:)

u nas na porodówce grało radio i nie było aż tak słychać tych krzyczących - ja trochę też krzyczałam, ale mi mówiły "Kasia nie krzycz, jak nie będziesz krzyczeć to kolejny skurcz i będzie Zosia" i w sumie po dwóch takich akcjach była Zosia:) :) nie wiem jak działa prysznic, bo ja nie zdążyłam, piłki też:) ale wiem, że pójście do toalety działa cuda:) to w sumie kucanie i możesz też sobie na czworaka poklęczeć, u nas były takie łóżka, że położna mi zmieniała, łamała je co by łóżko pomagało mi być w pozycji przeciwbólowej:)

OJ mam nadzieję, że Cyntii pójdzie szybko:) to co ja zaczęłam tydzień pracujący Cyntia go kończy:)

Moja mała zasnęła dziś o 24, wcześniej też spała, ale my jeszcze nie, więc zasnęliśmy z nią i obudziła się o 3.40 (godzinę ją karmiłam, opróżniła obie piersi), po małych przebojach zasnęła o 5.30 i teraz dalej śpi:) ja wyspana jestem już więc mam czas na forum:)

Iwo ważne, że w urzędzie pozytywnie z tym mandatem, a nie od razu maksymalny:)

A do tego żeby nie panikować i nie sprawdzać czy oddycha jednak ten monitor oddechu ( Aniołek) jest cudny:) śpię spokojnie:) dlatego lubię, jak śpi w łóżeczku bo wtedy wiem, że jakby co to mi zawyje:) Wyje prawie za każdym razem jak zabieram Zośkę z łóżeczka, bo zapominam wyłączyć:)

Iwo pomaga, przez te problemy martwi się razem ze mną i jak wraca z pracy i widzi, że ja już padam ze zmęczenia to sam bierze małą, Nadię zagaduje i daje mi odetchnąć.

Ludzik - Gratuluję śliczna córcia, a fakt, że chemię w szpitalach to mają taką kiepską...

Susełku super, przegapiłam fakt, że masz swojego fasolka, przepraszam :( Ale teraz nadrabiam i cieszę się bardzo, bardzo ;* dziękuję mam nadzieję, że się poprawi w końcu wszystko. Karta ciąży to książeczka gdzie lekarz wpisuje badania, pomiary i ważne info o Tobie i ciąży :)

Julia wykres ładny, trzymam kciuki :)

watpliwosci trzymam kciuki :) pamiętaj, kto się ch... urodził, kanarkiem nie umrze ;)

Phoebe waży tylko 5140g, a powinna ponoć ok 6 kg ;/ u nas też tak z tym spaniem na spacerze, że się uda lub nie...

mamaTom też myślę, że mleko, ale jak proszę lekarzy o mieszankę aminokwasową to kręcą nosem i wolą 50 badań zrobić i męczyć dziecko niż iść po najniższej ścieżce oporu...

Babka taka se .. starsza i gadala po co sie juz staramy ble ble ..

A jak o badanie chodzi to na prawym jajniku pecherzyk 17 mm
zalecila przez weekend celibat a pon,wt,sr serduszka .
Przynioslam ze soba trzy wykresy oje tempki i powiedziala ze jej zdaniem jest wszystko ok . Mowi ze owulacja na pewno jest ze wykresy ladne ksiazkowe .
Tarczyca super, prolaktyna tez ok.
Jak mnie zbadala to powiedziala ze tez wszystko w porzadku macica dobrze umiejscowiona owulka mowila ze na stowe bedzie.miedzy pon-sr.
Kazala mi nie robic testow zadnych nie myslec ..

Gdyby do slubu nie wyszlo to po mamy przyjsc i wtedy zaczniemy szukac co jest nie tak . W niemczech tylko malzenstwa uwazaja i wtedy z tego co zrozumialam nie trzeba placic za badania ..
Kazala mi mocz oddac i zrobia badania bo stwierdzila ze moga byc jakies bakterie ktore tez moga ciaze hamowac ..
progesteronu nie zalecila ale sama sobie zbadam ..

To w sunie na tyle ..

a ja się wczoraj zaś wkurzyłam
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
ta babka co mieszkała w tym domu po ciotce miała się nią opiekować za przysłowiową kromkę chleba, a nie robiła dosłownie nic
wczoraj teściu do niej pisze żeby się wymeldowała, to małpa odpisała, że zrobi to jak się rozliczą za opiekę nad ciotką
a mieszkała tam przez 10 lat za darmo, bo wszystkie rachunki płaciła ciotka
na szczęście przepisy się zmieniły i właściciel może bez zgody lokatora go wymeldować
1zIggET8dLQXapoHBAA7

ludzik
a jaki masz monitor oddechu? bo ja własnie myślę nad kupnem :tak:

Cyntia
i jak?

widze ze wszystkie polecacie poduszke! musze jej tu poszukac bo jednak chyba za duza na transportowanie tutaj.

julia ja zapraszam! benfica tez mowila ze ma ochote przyjechac, to wpadajcie razem ;-) tu jest ogolnie drogo, ale z tego co slyszalam to hotele sa w roznych przedzialach cenowych. najlepiej podobno cos znalezc na booking.com, ale ja nigdy nie szukalam. a najbardziej popularne tutaj sa jednak te pieciogwiazdkowe :sorry2: a te zjezdzalnie to w aquaparku, ale nie przy hotelu, takim zwyjlym dla wszystkich :-)

Cyntia, marchew ale mi zrobilyscie ochote na sok ze sliwek, a tu nie ma :-(

Cyntia dzieki! przyzwyczajona, ale lubie tu mieszkac :tak: OOOO!!! co ja czytam!!! wody? a juz mialam pisac ze nic sie nie dzieje!!! &&&&&&& :-):-) tak piszesz spokojnie, ze musi byc nie tak zle, a ze znieczuleniem to juz w ogole mam nadzieje ze latwo pojdzie :-)

Ludzik jak opowiadasz to chyba w fajnym miejscu rodzilas. profesjonalne lozko, pomocne polozne... super!

watpliwosci niby troche Ci pomogla ta gin, ale szkoda ze wiecej badan dopiero po slubie. a kiedy slub? i mnie by odrzucil ten tekst, ze za szybko na starania.

Wątpliwości - nie powinna komentować waszego wyboru, słabe to było :baffled: &&&&&&& za poweekendowe przytulanko

Cynita - przy jakim rozwarciu ci podali? Myślałam że ty już po :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry