grzanka Woda koperkowa (Gripe Water) 150ml 33,90zł Woodward's to aż tak bardzo Wam dokuczają gazy? A jak Młodą karmisz? Nadal piersią? Dokarmiasz ją jakimś mm? Bo może to kwestia tego mm? Ja przeanalizowałam sobie składy mm i skłaniam się ku Hipp... głównie dlatego, że mleko następne nr 2 ma równie niezły skład co nr 1, a w innych jest już więcej maltodekstryny niż laktozy...
mychunia oj biedna z tym cukrem jesteś :* jeszcze troszkę, a po porodzie pewnie wszystko wróci do normy
kinia dobrze, że Nadia już zdrowieje, jak pójdzie do przedszkola to chociaż przez kilka godzin będziesz tylko dla Majki
ludzik te z linka wyglądają fajnie
phoebe,
wiikki,
natkusia ????????
Cześć

Jeszcze piątek i weekend, który zapowiada się pięknie

ja dziś porobiłam trochę mrożonek, co by na zupki dla Grzesia było

On w ogóle to już pożera oczami jak ja coś jem, a jak dostaje do polizania jakiś owoc, to mu gały aż na wierzch wychodzą

we wtorek szczepienie, więc porozmawiam o rozszerzaniu diety... poza tym chyba zbliża się moment, kiedy trzeba będzie ekspozycję na gluten zrobić / rozpocząć
Aaaaaaaa i w ogóle to niedobre jesteście, bo tu o sernikach piszecie, a ja mam jęzor na wierzchu na słodycze, a doopa rośnie

normalnie gorzej niż w ciąży