Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tak samo jak kupie to D mnie utlucze bo Lenki szafa tez pęka
Szukam tylko takiej kamizelki z kapturem z uszkami, wiecie gdzie moge kupic? Bo Lenka kiedys dostala ale 86 rozmiar wiec jeszcze dlugo a chcialabym na teraz cos.
Phoebe - ja w 16 tyg obawiałam się wyrostka. Lekarz kazał mi się połozyć na plecach i zgiąć nogę w kolanie a potem przyciągnąć zgietą bo klatki piersiowej. Jeśli przez bol nie jesteś w stanie tego wykonać to mozna podejrzewac wyrostek.
Noo ja jeszcze bym nakupowała ale kurcze juz widze, ze po wyprzedaży. No cóż, jeszcze nie raz bedzie okazja
Ja będę szczepić 5w1 i osobno na żółtaczkę plus rotawirusy no bo jednak H z przedszkola może przynieść różny syf, a doktor mówiła ze drugie dziecko bardziej na nie narażone.
phoebe może Ci się jelito trochę przytkało, na wyrostek raczej nie wygląda, ale obserwuj :*
asia ja szczepię tymi sanepidowskimi, po roczku zaszczepię na pneumo z dodatkowych, rota sobie daruję, bo niby Gabryś miał, ale w szpitalu na zakaźnym pielęgniarki były raczej sceptycznie nastawione do tych na rota...
Mam pytanie jak to było u Was było z obniżeniem brzucha w kolejnej ciąży w sęsie ile po była "akcja" ;-)
Fotka z wtorku i z dziś rana (teraz jeszcze niżej jest)