benfica
Fanka BB :)
phoebe o nie wiedziałam o rooibosie i laktacji
może wypróbuję... choć ja akurat za rooibosem nie przepadam, dla mnie jest taki nijaki i mdły
zaraz poczytam o porodzie ;-)
goska może nie doczekasz do jutrzejszych badań ;-)
agamemnon a Ty zawsze robisz 2 dania? Ja tak nie szaleję...
albo zupa albo drugie...
ja mam dziś schabowego i szpinak plus ziemniaki 
iwo no teraz to chyba na walizkach żyjesz
a do 27 to jeszcze tydzień...
ciekawe czy mężowy plan się sprawdzi 
ludzik u nas gazy też najbardziej męczą nad ranem, ale podejrzewam, że to przez to, że w nocy to jednak śpi i ciągle leży, nie rusza się
dlatego i ile w dzień już w zasadzie nie podaję espumisanu, tylko sporadycznie, to nad ranem zawsze...
Cześć
U nas dziś wieje, że ho ho
Grześ już po marchewce, coraz lepiej nam idzie, miałam nawet wrażenie, że jeszcze by zjadł, bo beczał jak skończyłam mu dawać...
ale nie szaleję, niech się porządnie oswoi
może jutro dodam troszkę ziemniaczka 
może wypróbuję... choć ja akurat za rooibosem nie przepadam, dla mnie jest taki nijaki i mdły
zaraz poczytam o porodzie ;-)goska może nie doczekasz do jutrzejszych badań ;-)
agamemnon a Ty zawsze robisz 2 dania? Ja tak nie szaleję...
albo zupa albo drugie...
ja mam dziś schabowego i szpinak plus ziemniaki 
iwo no teraz to chyba na walizkach żyjesz
a do 27 to jeszcze tydzień...
ciekawe czy mężowy plan się sprawdzi 
ludzik u nas gazy też najbardziej męczą nad ranem, ale podejrzewam, że to przez to, że w nocy to jednak śpi i ciągle leży, nie rusza się
dlatego i ile w dzień już w zasadzie nie podaję espumisanu, tylko sporadycznie, to nad ranem zawsze...Cześć

U nas dziś wieje, że ho ho
Grześ już po marchewce, coraz lepiej nam idzie, miałam nawet wrażenie, że jeszcze by zjadł, bo beczał jak skończyłam mu dawać...
ale nie szaleję, niech się porządnie oswoi
może jutro dodam troszkę ziemniaczka 
ja kleiku i kaszki jeszcze nie daję, bo na razie najada się mlekiem... niedługo zacznę tylko podawać trochę manny, żeby tą całą ekspozycję na gluten zrobić, ale jeszcze chwila, niech się oswoi z nowościami