Dobry wieczór! Bardzo chciałabym poznać zdanie kobiet ( w szczególności po 40-ce) co myślą i jak postrzegają takie związki gdzie mężczyzna dużo starszy od kobiety lat 16 i nawet 20? Chyba nigdy w życiu nie byłam w takiej sytuacji jak dziś, jestem w ciąży po 40l, jestem mamą już prawie 13-letniego synka i jestem niby w związku z mężczyzną po 60l.( Związek weekendowy.. to jest razem nie mieszkamy czegoś wspólnego też nie planowaliśmy, Wiem że już chyba powiecie że jestem nienormalna.. mam cały komplet. Nie potrafię znaleźć spokoju ciągle myślę o jakichś bzdurach czy nikt się ze mnie nie będzie śmiał że zrobiłam to o tyle starszym mężczyzną, czy dziecko nie bedzie się wstydzić starszych rodzicow?. Miało to być wszystko inaczej,, Bardzo ciężko to opisać. Od razu długo obcowaliśmy, spotykałam się z nim niby przypadkiem, cały czas mówiłam i traktowałam to jako proste spotkanie.. choc za każdym razem prosił mnie o więcej mimo że mówiłam że taki związek nie ma sensu ale widziałam szczerą miłość w jego oczach i chyba sama coś tam w środku mialam, dużo lat byłam samotna, nic oprócz domu nie widziałam,, nie byłam temu przeciw, dopóki nie doszło do tego. .. Jeszcze nic mu o tym nie mówiłam choć coś już tam widać