Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, czy widzicie tu kreskę czy mam zwidy? [emoji28]
Czy któraś z was tez miała taką słabą na samym początku?
Na bete pójdę w poniedziałek, jednak chce zasięgnąć opinii od was, czy któraś tez tak miała![]()
Nie za wcześnie na gratulacje? Równie dobrze może to być kreska fabryczna. Te testy często tak mają. I co wtedy? Cofniesz gratulacje?Ja widzęgratuluję [emoji4]
Z każdym kolejnym dniem będzie ciemniejsza
Dwa dni temu robiłam test i kreska była dużo jaśniejsza,a ta z dziś ciemniejsza jak widać i mam podwyższona temperaturę ciałaNie za wcześnie na gratulacje? Równie dobrze może to być kreska fabryczna. Te testy często tak mają. I co wtedy? Cofniesz gratulacje?
Droga autorko, coś widać. Powtórz test za kilka dni lub jedź na betę. Ona da pewność. Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli![]()
Nie za wcześnie na gratulacje? Równie dobrze może to być kreska fabryczna. Te testy często tak mają. I co wtedy? Cofniesz gratulacje?
Droga autorko, coś widać. Powtórz test za kilka dni lub jedź na betę. Ona da pewność. Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli [emoji846][emoji1696]
To nie jest uszczypliwości, tylko zwyczajne pytanie. Z takimi bladymi kreskami różnie bywa. Każdy autorce życzy jak najlepiej, ale nie ma co dziewczyny też niepotrzebnie nakręcać bo testy zwłaszcza z takimi cieniami bywają zdradliwe. Wystarczy poczytać historię dziewczyn tu na forum. Lepiej gratulować jak już jest gruba krecha lub potwierdzenie betą.Mam nadzieję że nie będę musiała nic cofać, nie uważam że zrobiłam coś złego ani bynajmniej nie chciałam nikogo urazić...wiec nie rozumie trochę tej uszczypliwosci do mojej wypowiedzi [emoji17]
w każdym bądź razie trzymam kciuki i życzę samych pozytywnych wiadomości
To nie jest uszczypliwości, tylko zwyczajne pytanie. Z takimi bladymi kreskami różnie bywa. Każdy autorce życzy jak najlepiej, ale nie ma co dziewczyny też niepotrzebnie nakręcać bo testy zwłaszcza z takimi cieniami bywają zdradliwe. Wystarczy poczytać historię dziewczyn tu na forum. Lepiej gratulować jak już jest gruba krecha lub potwierdzenie betą.