Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć. Marzenie zobaczyć takie kreski.Cześć wszystkim. Wydaje mi się że to chyba pozytywne wszystkieCo myślicie
Ile dpt ?Cześć. Marzenie zobaczyć takie kreski.![]()
DziękujemyTak, pozytywnegratulacje!
Po terminie miesiączki? 3Ile dpt ?
Po terminie miesiączki? 3A aż dziwne bo mam bardzo nieregularne cykle
Czy to był cykl naturalny? Czy invitro? Jestem tu pierwszy raz i kompletnie zielonaPo terminie miesiączki? 3A aż dziwne bo mam bardzo nieregularne cykle
Naturalny. Mamy już z mężem córkę 4 letnią ale staraliśmy się przez 1,5 roku o drugie i nic nie wychodziło. Odpuściliśmy i przysłowiowo samo wyszłoCzy to był cykl naturalny? Czy invitro? Jestem tu pierwszy raz i kompletnie zielonagratuluje ogromnie
![]()
Ja Pani też życzę żeby się udałoJa jestem 6 dzień po transferze invitro. To nasz pierwszy transfer. Staramy się ponad 10 lat .W głowie mam milion myśli, niedługo powinnam zrobić betę. Tzn w poniedziałek, strasznie się boje porażki. Ale z drugiej strony co ma być to będzie. Życzę aby beta tylko potwierdziła te piękne kreski
![]()