Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jest mi przykro z tego powodu bo zazwyczaj wszyskie moje humorki odbijają się na moim kochanym misiaczku...

ale chciałabym wiedzieć czy można sobie z tym poradzić jakimiś domowymi sposobami albo jak temu zapobiegać-wiem, że należy spożywać produkty mleczne-dużo kefirów itd.
Ja kiedys miałam nadżerke, w zwiazku z czym bardzo czesto miałam rozne infekcje i lekkie grzybice pochwy. Uzywałam wtedy krem/masc Clotrimazolum, ok 5zł kosztuje i mi pomagał, a czasem lekarz zapisywał mi tabletki dopochwowe tez Clotrimazolum, ok 10zł. Mysle ze ten krem mozna spokojnie uzywac w czasie ciazy, ale nie jestem pewna, wiec niech kolezanka zapyta lekarza najlepiej albo w aptece niech sprawdzi ulotke z farmaceutką. Do tego niech nie uzywa zwyklego mydła czy zelu najlepiej, tylko delikatne płyny do higieny intymnej, sa takie specjalne dla kobiet w ciazy.Hej dziewczyny... ;-)
Mam do was pytanie: czy któraś z was miała może grzybice pochwy podczas ciąży???
Moja kumpela jest w 25tyg ciąży i ma ten problem od 9tyg ciąży...
Ja na szczęście jeszcze nie mam takiego problemuale chciałabym wiedzieć czy można sobie z tym poradzić jakimiś domowymi sposobami albo jak temu zapobiegać-wiem, że należy spożywać produkty mleczne-dużo kefirów itd.
POZDRAWIAM!!! :-)