• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciążowe stylizacje ;)

Witam,
będę Wam wdzięczna za opinię co myślicie o takich stylizacjach ;)
Pozdrawiam
SheMorka

Załączniki

• SheMore pregnant grey_edytowany-1.jpg
    SheMore pregnant grey_edytowany-1.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 309
reklama
Nie podoba mi się w ogóle. Moim zdaniem każda przyszła mama powinna szukać "własnej stylizacji". Nie wzorując się na innych, a już na pewno nie wybierać gotowych rozwiązań...Zachęcam do odwiedzenia kilku lumpeksów;) Z pewnością znajdziemy coś, co Nas zainspiruje, zyskamy pełną swobodę (ciążowe ubrania w sklepach z używaną odzieżą nie są drogie!).

Stylizacje są całkiem w porządku, takie zupełnie zwyczajne, ale na pewno wygodne. Sama chętnie zaglądam od czasu do czasu na dział ciąża i macierzyństwo i przeglądam, czy coś się zmieniło w ciążowej modzie, ale na szczęście cały czas stawia się na komfort przyszłej mamy.

reklama
Całkiem fajne stylizacje. Ja do tego poleciłabym jeszcze sukienkę, na wzór takiej jaką ja teraz często zakładam. Luźna, z miękkiego materiału. Kołnierzyk, długi rękaw zakończony mankietem. Jest odcięta pod biustem i dzięki temu brzuszek ładnie się w niej prezentuje. Motyw kwiatowy na ciemnym tle super pasuje w okresie jesienno-zimowym. Tę kupiłam na stronie internetowej sklepu Cross Jeans.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry