reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
:-pTurkusik śliczny !!!!

Kilolciu jak ja bym miala zamowic wozek przez neta chyba bym nigdy nie wybrała.. a tam mogłam dotknąć,pojeździć ,wypytać o wszystko.... i na prawde cieżko mi bylo tam sie zdecydować na jeden konkretny.. chyba z godzine tam buszowałam, każdym jeździłam hehe

pokażę wam foto jak przyjdzie bo na necie jest praktycznie taki sam z tym ze moj ma solidniejszy ten stelaz i ogolnie 100% razy lepiej wyglada wiec tego gorszego nie bede wklejała :sorry2:;-)

Paula - a ja się wyłamię, bo turkus uważam za obciachowy, z daleka Was będzie widać:-D Kupiłabym ten trzeci, srebrno-czarny, ewentualnie fioletowy skoro dla dziewuszki ma być:tak:

Ollena - moja mała ważyła 3700, 56cm. Myślę, że mi te masaże i ćwiczenia pomogły, piłam też napar z liści malin i teraz też planuję:tak:Mam GG do sprzedawcy, więc jakby któraś chciała to na privie Wam podam. No i ja rodziłam na boku, a to też pozwala lepiej krocze chronić.

Dziewczyny, czym najlepiej wymyć wózek ale tą szmatową część... bo jak szukam specyfików to ani tego później spłukać i zacieki zostają brzydkie...

W ZG torbę szykuje się tylko dla siebie bo dla malucha wszystko mają. Nawet do porodu dają takie fajne koszule kolorowe i mięciutkie. Muszę mieć spakowane dwa egzemplarze bo nie wiadomo gdzie będę w dniu porodu :/
Dziś kupiłam sobie gacie siateczkowe poporodowe. Kurcze 27 zł takie cudeńka kosztują... jeszcze jakiś stanik muszę kupić, ale na te moje pierdziutki to nie ma rozmiarów :/ te wszystkie staniki to se na głowę mogę założyć i wtedy będą dobre (sprawdzałam to z irytacji :p i teza się potwierdziła)

Mysiochomis ja nowych wózków nie piorę, najwyżej przecieram wilgotą szmatkę a póxniej jak się wózek zabrudzi to piorę wodą z proszkiem do prania (szczotką) a spłukuję albo pod prysznicem albo na podwórku szlauchem zaleznie od pory roku

A ja ofotografowałam to co mam dla Piotrusia:) uwaga dziewczyny trochę tego będzie:) IMG_0953.jpgIMG_0954.jpg

Mysio drogo te majtunie kupiłaś. Ja w hurtowni za siateczkowe dałam 7 zł

Elivie nie zgodze się z tobą,że turkus jest obciachowy , dziś na zywo widziałam własnie podobny wózek w hurtowni i był prze śliczny !

paulinka fajne ubranka :)

reklama
Do góry