• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka,suse- super te wozki- jak bede zmieniala na cos lekkiego i porecznego to sie zglosze do was o nazwy tych wozkow- bardzo mi sie podobaja!!!
Pieszczoszka i co jak wyglada ta siateczka na owoce po bananie? Chce to kupic bo ja sie boje mlodemu dawac cos do reki zeby mi sie nie udlawil :zawstydzona/y:
ale czy tej siateczki nie idzie przegryzc zebami??????????

reklama
suse fajny ten wozeczek ty masz o tyle lepiej ze masz to zapięcie pomiędzy nózkami a ja nie mam:(

nuta foteliki (kolor) są prawie idento:) ale jak bym miala brac to ten ciemniejszy:P

aa i jeździk bardzo fajny !!!!

andav siateczke umylam i wszystki pięknie spłunęło :) i jest czyściutka:)
(siateczki nie przegryzie za solidna jest ;P )

no to musze kupic teraz tylko trzeba to znalezc- co niekoniecznie uda mi sie w mojej zakichanej dziurze:-D

a ja sie pochwale- nareszcie zakupilismy dywan do pokoju mlodego :tak::-):-):-):-)

Ja też jak będę wózio nowe kupowała po poradę się zgłoszę chyba jakoś jesienią bo mam jeszcze spacerówkę do kompletu i jestem w sumie zadowoloma(oprócz kosza na zakupy) no i w końcu te co mają skrętne koła niech w końcu zrozumieją wózka nie podnoszę.PS wózeczki wizualnie fajniusie:-)

Dziewczyny ja ta siateczke na pokarmy kupilam mlodemu jakis czas temu i raz tylko z niej jadl a pozniej nie chcial i lezy sobie bo on woli w raczke jedzonko dostac.
Suse ,Pieszczoszka wozki super macie. Ja napewno nie bede zmieniala wozka.

Pieszczoszka, suse - fajne, bardzo mi się podabją, ale mają strasznie małe kosze na zakupy.. :D

nuta - oby miał mało czarnego, bo bardzo szybko bleknie i jest paskudny szaro - zółty..
my mamy taki, kupiony przez teściów pod choinkę, bez konsultacji z nami..
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://nokautimg3.pl/p-69-b0-69b0e9a6f2900eef0cbd0120c6b346c1500x500/dynamic-baby-voltor-fotelik-samochodowy-9-36-kg-violet.jpg

aaaa, co do jeździka - śliczny, ale ma małe podkładki pod stopy, znajoma miała takie małe przy rowerku i bardzo narzekała, ja tam nie wiem, ale piszę, tak na wszelki wypadek:)

Ostatnia edycja:
Kosze na zakupy sa dostosowane wielkoscia do mozliwosci wozka.Moja zdolna bratowa potrafila kazdy wozek zajezdzic bo pakowala zakupy do wozka plus siaty na raczki wieszala.Takze im delikatniejszy i lzejszy wozek tym mniejszy koszyk.

reklama
suse - masz rację, ale skoro się ma wózek i trzeba go prowadzić rękami, to warto by było gdzieś zakupy włożyć:) na rączkach mi się zdarzyło, ale np truskawki żeby się w koszu nie zrobił z nich mus:)
dla mnie kosz jest ważny, ale faktycznie lekkość i zwrotność są równie ważne:) dobrze by było pogodzić wszystko w jednym:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry