reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
w sklepie u nas też ponad 1000zł kosztują. Nam kolega S załatwił 45% rabatu na obojętnie którego romera więc opłaca się bo po kosztach go kupimy. Nie wiem czemu ale zebra bardziej mi do dziewczynki pasuje więc padło na żyrafkę:tak:

Ależ sie wczoraj namęczyłam odczyszczając koła z rdzy:crazy:.M mówi ,że to od soli bo wózek stoi w ganku ,a tam zimnawo i śnieg się rozpuszczał razem z solą uliczną.Mam nadzieję ,że już za dużo sypało nie będzie bo ślicznie mi kółeczka się błyskają.Tak wygląda teraz wózek w wersji spacerowej ale myślałam ,że będzie więcej miejsca ,a na szerokość jest mniej ale sa pasy 100_1485.jpg100_1486.jpgA w planie mam zakup spacerówki też najlepiej na kołach pompowanych i parasolki gdybym sama z małą autobusami musiała jechać ale to za chwilę.

No właśnie ta spacerówka jakaś taka nie za duża może to ,że jeszcze wełniany ,gruby śpiwór .:confused:Jak z gondoli byłam zadowolona to ze spacerowej wersji mniej.:-(

reklama
Anik no taki mało nowoczesny jak i ja;-)ale zasada jest prosta im większe koła tym mniejsza praca przy pchaniu wózia ja sobie kupię jeszcze jedną spacerówkę będę miała latem w ogrodzie i tak na wszelki wypadek bo niefajnie by było bez wózia zostać ,a pompowane koła jak i w rowerze czasem łapią pany:tak:Na razie mam takie coś w razie gdyby fotelik z możliwością jazdy100_0582.jpg ale to jeszcze chwila i mam gdzie trzymać więc wolę mieć zapas

Do góry