reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja mam przygotowane trzy różne zestawy na wyjscie:happy2:. W szpitalu muszę dać różne ciuszki i położne ubierają wg swoich widzi mi się...:confused: Mam uszykowane dwa pajace jeden polarkowy drugi bawełniany z długimi rękawkami, pod to bodziaki jeden długi drugi krótki rękaw, półśpioch i kaftanik... dzieciak w rożek i jak będzie bardzo zimno to koc gruby jeszcze, a no i jeszcze czapeńka i skarpetki.
Nawet jak moja położna pozwoli mi samej ubrać Babola to i tak bym wybierała z tych zestawów :) Tylko żeby ten mój chłop dobrze to spakował ... albo bezpieczniej bedzie jak pokaże teściowej co i jak i niech go ewentualnie sprawdzi :p bo ten mój Sebcio to ma swój świat i swoje kredki :eek:

Ja się kompletnie na tym nie znam, ale taki siedzący fotelik? Żeby noworodek w nim siedział? czy jakiś rozkladany? Kompletnie nie mam pojecia

dlatego tylko zwrociłam na ta karuzele uwage bo chciała bym wlasnie taka 3 w jednym co moge mocowac do lozeczka do fotelika i wózka. Może znacie jakąś podobną godną polecenia ale własnie żeby miała te 3 mocowania.

reklama
Do góry