reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
podobaja mi sie krzeselka drewniane sama mialam i milo wspominam. Siostra miala dla swojego synka a ten maly paskud nie chcial w nim jesc dopiero kozystal z niego jak mial 1,5roku to jadl sam w nim ale krotko bo pozniej chcial przy stole jak dorosli , a krzeselko zaczelo mu sluzyc do wspinania sie ,musiala szybko sie pozbyc krzeselka. Wiec po tym mam lekkie obawy co do kupna takiego krzeselka.
Pieszczoszka wygodne sa te krzeselka a w razie czego mozna cos pod pupe podlozyc.

ja tez patrze za krzeselkiem pod wzgledem miejsca zeby bylo gdzie je ustawic a poza tym wygoda jest na pierwszym miejscu. duze sa te krzeselka drewniana co mozna z nich stolik zrobic? bo wydaja sie byc takie duze i ordynarne

To które wklejałam ma wymiary 84x46x49. Na pewno nie jest takie bardzo filigranowe ale moim zdaniem dłużej posłuży i ja pod tym kątem patrzę. A co do wygody to ono jest tapicerowane więc na gołych dechach dziecko nie siedzi.

Katasza - u nas oba typy drewnianych fotelikow sa w podobnej cenie, wiec ten dylemat nam odpada :tak:
A krzeselka na koleczkach bym sie bala, bo to bron obosieczna - dziecko mogloby na nim samo "odjechac" ;-)

no wlasnie jak ktos ma male mieszkanie to problem z miejscem, chyba sie zdecyduje na to skladane bo tego drewnianego nie wcisne bo do szafki nie dojde :-( a to drewniane fajne bo stolim mozna zrobic

reklama
U nas na chrzciny krzesełko kupują dziadkowie, niestety nie wiem jakie, a głupio mi im mówić,m jakie bym chciała, zresztą to ma być niespodzianka o której ja oficjalnie nic nie wiem.

Do góry