reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Fajne te pudełka. Ja mam ciuszki popakowane w worki próżniowe i tez pod łóżkiem naszym w sypialni. Więcej miejsca dzięki workom mam ale pudełka ładniejsze :)

Wrzucam obiecane zdjęcia, niestety ciuszki nadal nie uprasowane ale czeka nas podroz i pakowanie wiec to bez sensu stwierdzilam:-D

DSC05958.jpgDSC05959.jpgDSC05960.jpg
Spodenki i koszulka na zdjeciu sa podwiniete ale mozna odpiac guziczki i miec dlugie:tak:

P090812_09.31_[01].jpg
Moje dziecie z posrod tysiaca butli wybrala wlasnie ta i dzisiaj doszla mi 2ga na zmiane ta zielona...sa super polecam.
P090812_09.29.jpg
Teraz wlasnie szarpie tego kwiatka :o)

Prawie takie same tylko sa mieksze i przy przestawianiu z cycka u mojej corci liczyla sie wlasnie ta miekkosc bo aventy za twarde.
W polsce widzialam butelki z tej firmy z czujnikiem temperatury...fajny gadzet.

reklama
Do góry