reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
zakupilam juz kombinezonik dla Gabrycha na zime w tk max, promocja byla wiec sie skusilam :) IMG_5158.jpg

She ja mam podobne łóżeczko i jestem zadowolona. Naprawdę fajna rzecz. Jest tylko jeden minus podwieszanego dna- kiedy dziecko się rusza to szeleści i o ile w dzień nie stanowi to problemu to przynajmniej Moja Ula się w nocy wybudzała przez to. Ale spała tylko jedną noc. Pewnie jak by częściej używała to by się przyzwyczaiła. No i moja jest straszna wierciocha :-D

She, bardzo fajne łóżeczko, mam podobne, tylko nam kupili teściowie w Smyku :) Co do podwieszanego dna - nie trzeba go używać, jeśli dziecku nie pasuje. Maluszek może spać na dole - mój Krzyś spał tak u znajomych i było ok :) Katasza - spróbuj tak następnym razem ;)

Katasza, a Twoje łóżeczko ma może rozsuwane wejście z boku? To fakt, ciężko się schylać :p szczególnie jeśli wstajesz choćby i 2 razy to plecy mogą boleć... ale chyba lepiej się schylić niż nie wyspać :p:p:p

Ja mam właśnie to łóżeczko i jestem zadowolona , narazie spi na podwieszanym ale może własnie w nocy sie wybudza przez to hmm , jak ze mna spała to przespała cała noc teraz sie jednk z dwa razy budzi ...musze chyba jutro to zmienić.

reklama
Katasza mnie też denerwowało to podwieszenie (Oliwiera również:sorry:) więc zamówiłam na allegro normalny materacyk taki zwyklejszy bo my rzadko to łóżeczko potrzebujemy ale i tak warto bo nic nie szeleści i wiem że małemu jest zdecydowanie wygodniej:tak:

Do góry