Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie cień rozowa kreseczka ile dpo jestesHej wszystkim,
Czy ja tu widzę cień czy mi się w oczach dwoi?
O losieTo nie cień rozowa kreseczka ile dpo jestes
Życzę Ci, żeby się udało!To superlec jutro na beta hcg . Ja staram sie od 2 lat o drugie ale nie wychodzi
![]()
Pięknie pozytywny, leć na betę.Życzę Ci, żeby się udało!
Ja zrobiłam rano test.. więc chyba jest pozytyw
Eh współczujęOpiszę tu moją historię, po tych testach z moczu poszłam na betę. 1-149, 2- 489, 3-1100. Przyrosty ok, ale miałam jakieś przeczucie. Poszłam do ginekologa- na USG wątpliwość czy jajeczko jest w jamie macicy, bo wygląda w rogu. Skierowanie na cito do radiologa na USG- opis identyczny z tym u ginekologa. Skierowanie na cito na MRI- pęcherzyk ciążowy w macicznej części jajowodu- do wyboru zastrzyk lub laparoskopia (która może się skomplikować przez wyjątkowo rzadkie umiejscowienie pęcherzyka.). Beta przed decyzją 2600. Już jestem po zastrzyku.
Tu, gdzie mieszkam od wizyty u ginekologa do zastrzyku minęła doba. Liczę, że obejdzie się bez komplikacji.
Napisałam to, w zasadzie- jeśli ktoś to przeczyta, kto ma wątpliwości czy wszystko jest ok, że warto słuchać swojego ciała i swojej intuicji.
współczujęOpiszę tu moją historię, po tych testach z moczu poszłam na betę. 1-149, 2- 489, 3-1100. Przyrosty ok, ale miałam jakieś przeczucie. Poszłam do ginekologa- na USG wątpliwość czy jajeczko jest w jamie macicy, bo wygląda w rogu. Skierowanie na cito do radiologa na USG- opis identyczny z tym u ginekologa. Skierowanie na cito na MRI- pęcherzyk ciążowy w macicznej części jajowodu- do wyboru zastrzyk lub laparoskopia (która może się skomplikować przez wyjątkowo rzadkie umiejscowienie pęcherzyka.). Beta przed decyzją 2600. Już jestem po zastrzyku.
Tu, gdzie mieszkam od wizyty u ginekologa do zastrzyku minęła doba. Liczę, że obejdzie się bez komplikacji.
Napisałam to, w zasadzie- jeśli ktoś to przeczyta, kto ma wątpliwości czy wszystko jest ok, że warto słuchać swojego ciała i swojej intuicji.