reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cień?

Zrobiłam jeszcze jeden przed chwilą z innej firmy ale też super czuły i jest tak samo chyba. Ogólnie w zeszłym roku miałam podobną sytuację ale z płytkowym. I naczytałam się o strumieniowych, że są lepsze. No nic, czas pokaże :)
dla tego na tak wczesnym etapie lepiej robić pierwszy mocz. W dzień jest bardziej rozwodniony no chyba, że trzymasz 2-4h mocz

reklama
Do góry