reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej :-) Ja mam termin na koniec września. Jestem z Wawy, ale obecnie mieszkam w Ożarowie Maz, więc blisko do Pruszkowa. Chętnie się spotkam :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja 25.09 ;-) To może już po porodach?? ;-)
Hej! ja już "po". Mały Maciuś urodził się 27.09., ważył całe 4100 i mierzył 61 cm
. Niestety mieliśmy trudny poród, mały urodził się z dwoma krwiakami na głowie, więc odbyliśmy serię wizyt po lekarzach, na szczęście krwiaki już widać że się wchłaniają, usg też potwierdziło że jest ok, więc powoli oddychamy spokojnie 

a jak tam u was, drogie mamusie?
a jak tam u was, drogie mamusie?
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej,
Ja też już rozpakowana ;-) Maja urodziła się 5.10 53cm i waga 3100 :-) W dalszym ciągu jesteśmy w fazie wzajemnego poznawania się ;-)
Ja też już rozpakowana ;-) Maja urodziła się 5.10 53cm i waga 3100 :-) W dalszym ciągu jesteśmy w fazie wzajemnego poznawania się ;-)
Izeczka_73
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczyny! Zawitałam do Was z forum listopadówek. Termin mam na koniec listopada i ozcywiście nie jestem jeszcze rozpakowana
.
Od roku mieszkam w Piastowie, przeprowadzka z drugiego końca Warszawy i jestem dopiero na etapie zdobywania znajomych w okolicy. Chętnie włączę się w Wasze działania, spotkania itd. Niestety późna jesień i zapowiadany mróz i śnieg nie będą pewnie sprzyjać długim spacerom, ale zobaczymy
Od roku mieszkam w Piastowie, przeprowadzka z drugiego końca Warszawy i jestem dopiero na etapie zdobywania znajomych w okolicy. Chętnie włączę się w Wasze działania, spotkania itd. Niestety późna jesień i zapowiadany mróz i śnieg nie będą pewnie sprzyjać długim spacerom, ale zobaczymy
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja ze Śródmieścia wyemigrowałam do Ożarowa ;-)
reklama
Izeczka_73
Zaangażowana w BB
W zasadzie chwalę sobie swoją "emigrację". Korki dojazdowe do "zielonego" Tarchomina dały mi się w ostatnich latach ostro w kość 
Podziel się: