reklama

Ciężarne na Wyspach

podobno to, że chce się mieć tłumacza przy porodzie trzeba zgłosić max do 20go tyg. ciąży, ale nie wiem ile w tym prawdy-pisze na podstawie tego, co mi powiedziała moja koleżanka, której na porodówce odmówiono tłumacza ze względu na to, ze wcześniej nie zgłosiła :/

reklama
W srode znowu mam wizyte u poloznej to sie jej zapytam jak to jest z tym tlumaczem. Moj maz sie upiera ze jak zwykle pankuje, a poradze sobie ze wszystkim, ale wiecie jak to jest jak boli przestaje sie myslec. W szpiatach jak jezdzilam na badania tlumacza nie potrzebowalam wiec moze rzeczywiscie jestem przewrażliwiona.

irka252, ja ogladalam ten program "one born every minute" i tam podlapalam duzo slowek zwiazanych z porodem i ciaza, a do tego z ulotek i ksiazki od poloznej i na szkole rodzenia. Mam nadzieje, ze dam rade :)

W srode znowu mam wizyte u poloznej to sie jej zapytam jak to jest z tym tlumaczem. Moj maz sie upiera ze jak zwykle pankuje, a poradze sobie ze wszystkim, ale wiecie jak to jest jak boli przestaje sie myslec. W szpiatach jak jezdzilam na badania tlumacza nie potrzebowalam wiec moze rzeczywiscie jestem przewrażliwiona.

a jak ty sie ogulnie czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry