• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

podobno to, że chce się mieć tłumacza przy porodzie trzeba zgłosić max do 20go tyg. ciąży, ale nie wiem ile w tym prawdy-pisze na podstawie tego, co mi powiedziała moja koleżanka, której na porodówce odmówiono tłumacza ze względu na to, ze wcześniej nie zgłosiła :/

reklama
W srode znowu mam wizyte u poloznej to sie jej zapytam jak to jest z tym tlumaczem. Moj maz sie upiera ze jak zwykle pankuje, a poradze sobie ze wszystkim, ale wiecie jak to jest jak boli przestaje sie myslec. W szpiatach jak jezdzilam na badania tlumacza nie potrzebowalam wiec moze rzeczywiscie jestem przewrażliwiona.

irka252, ja ogladalam ten program "one born every minute" i tam podlapalam duzo slowek zwiazanych z porodem i ciaza, a do tego z ulotek i ksiazki od poloznej i na szkole rodzenia. Mam nadzieje, ze dam rade :)

W srode znowu mam wizyte u poloznej to sie jej zapytam jak to jest z tym tlumaczem. Moj maz sie upiera ze jak zwykle pankuje, a poradze sobie ze wszystkim, ale wiecie jak to jest jak boli przestaje sie myslec. W szpiatach jak jezdzilam na badania tlumacza nie potrzebowalam wiec moze rzeczywiscie jestem przewrażliwiona.

a jak ty sie ogulnie czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry