Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super[emoji4]Dzis wychodze juz do domu wszystko jest juz w porzadku
Moja dzidzia ma 6t2d
super, oby dzidzia już teraz spokojnie sobie rosła.Dzis wychodze juz do domu wszystko jest juz w porzadku
Moja dzidzia ma 6t2d
Husan jak dziś sytuacja wygląda?
Agatek jak dziś brzuszek?
Wszystkozajete daj znac co u Ciebie
WitajCześć dziewczyny
Mogę dołączyć? Niektóre z was może mnie pamiętają z wątku dla starających się
Dziś kończę 8 tc, ale jeszcze nie mogę w to uwierzyć
Husann cieszę się, że już wszystko ok![]()
Wiesz co mi tez wypadaly okrutnie , zastanawialam sie co bedzie pozniej skoro tak jak Ty slysze ze pozniej to dopiero wychodza... U mnie jednak jest sprawa niedoczynnosci tarczycy jak mam ciut za wysoki poziom podlug tego przy ktorym czuje sie najlepiej (mimo ze ten byl b.dobry) to tak mi sie dzieje od 2 tyg mam inna dawke Euthyrox i jest o niebo lepiej.super, oby dzidzia już teraz spokojnie sobie rosła.
Dziewczyny czy wam wypadają włosy? nie wiem co się dzieje, bo którą ciężarną bym nie spytała to wszystkie mówią, ze w ciąży zarastały włosami, a dopiero po porodzie wypadały. U mnie wychodzą garściami, serio się martwię, bo już widzę różnicę na głowie, a gdzie tam jeszcze do końca