reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witajcie Kobiety!
Błonka, biedulo <pocieszacz> Pewnie już niedługo będziesz po. Trzymam kciuki za Was ;-)
U mnie wicher, że aż strach :szok:.
Królowa, co u Ciebie? Wybierasz już imiona? :-) Chociaż pewnie już od dawna macie wybrane. U nas musi być na "A", bo oboje jesteśmy na "A" i tak sobie wymyśliłam, hehe.
Pachnąca, jak minął dzień? Ja też dziś w pracy młyn, ale od jutra szefowa ma urlop, to odsapnę trochę :-)

wiecie ze najgorsze jest to.. ze cos boli lapie ale to caly czas nie to.. i nie wiadomo ile to moze potrwac... a dyskomfort jest nieziemski.. zagryze kogos jak nie urodze przez weekend...
niby juz bym chciala byc po, ale boje sie cos robic na przyspieszenie bo emek w pracy a nie chce zrobic falszywego alarmu przed jego urlopem... w sobote biore sie pelna para za sprzatanie sex i inne rzeczy... :)

ania jak sie czujesz?
reszta bandy sie schowala?

BLONKA podobno dobre bzykanko pomaga albo ewentualnie dluga gorąca kąpiel. I nie wyganiam Cie, tylko myslalam ze juz masz dzidzie ze soba:-)

hej Kobitki- super ,ze u Maji jest ok :-D
A ja się kurczę wnerwiłam .. napisałam posta o tym ,że mam pecha,że te moje dzieciaczki uparte i sa ułożone miednicowo - myślałam,ze któraś z Dziewczyn tak miała i zna przyczynę i jakas dziewczyna mi pisze ,ze "dużo z dziewczyn chciało by mieć takiego pecha"(domyślam się,że chciało by być w ciązy)no ale do Chu** napisałam,ze mam pecha jesli chodzi o ułożenie dzieci a nie o ciążę - normalnie ,aż czekoladę zjadłam całą :sorry:..ff już mi powoli przechodzi ,za to mam straaaaszną zgagę chyba małej rosną włoski (tak mawiają babcie):-D

Cześć Dziewczynki :))

Ja właśnie wróciłam z Wawki - chwyciłam od razu porterka i zaglądam do Was wylegując się w sypialni :-)

Kamii - nie przeyjmuj się głupim gadaniem. Rozumiem Cię w sumie, bo to po prostu nie miłe - jestesmy tu po to żeby siebie wspierać, a nie robić niemiłe uwagi. Każda z nas martwi się innymi rzeczami i to przykre nierozumieć, że ktoś może się martwić czymś innym niż pozostali..:/ W każdym razie my jesteśmy z Tobą:-):-) i rozumiemy, że martwisz się ułożeniem maleństwa.

Kaththea - dzieki za relację z twoich doświadczeń :)

Błonka - relax :-) trzymam kciuki :)))

Aneczka - mój dzień męczący, bo o 5 rano musiałam wstać i jechać do Warszawy - dopiero teraz wróciłam i jestem padnięta. A najgorsze, że wczoraj narzekałam na skąpe miesiączki. Słuchajcie - pojechałam z moim prezesem na spotkanie z kontrahentem i ponieważ dojechaliśmy wcześniej postanowiliśmy wejść do maka na kawę. Stoję przy kasie i czuję, że coś mi cieknie po nogach i to niestety była krew!!:shocked2: Ale obciach - szybko do łazienki wpadłam, rajstopy oczywiście do wyrzucenia - dobrze, że miałam dwie podpaski przy sobie i od razu dwie założyłam Mam dzisiaj taki okres, że zalewa mnie ciągle i chyba więcej krwi mi wyszło niż przez wszystkie okresy razem w ciągu ostatniego pół roku. Masakra!:crazy: Nie spodziewałam się takiej akcji, bo normalnie mogłabym zmieniać podpaski co 2 dni tak mało miewam @..
W każdym razie - trochę śmiesznie, trochę strasznie :-D Dobrze, że prezes nie zauważył ;-)

reklama
Do góry