reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Emenems POCZKEAJ SPOKOJNIE...może nie przylezie jednak..trzymam do konca kciukasy &&&&&

Ja dzisiaj zrobilam test owu...i chyba zbliża się wielkimi krokami...bo dzisiaj ta druga kreska jest juz dośc mocna...ale jeszcze nie mocniejsza niz testowa....mam nadzieje ze moje jajniki wytrzymają do piątku...bo M wtedy wraca ...akurat na weekend:0:)

dasz radę, testuj się ;)

reklama
Błonka, a jak to wygląda mieszkaniowo u was ?? mama musi mieszkac z tatą ? może by ją na separację namówic ? może się otrząsnie? bardzo współczuje, serce musi bolec na maxa jak się widzi ludzi, którzy dali Ci zycie, których jesteś częscią tak się zachowują...

hej dziewczyny
ja tylko liste podpisać ;-)
z młodym cały dzień w domu, do tego mam dwa zamówienia - jedno na getry drugie na komin i jeszcze muszę wydziergać komin dla siory na urodziny
czasu nie mam

emenems trzymam kciuki, żeby jednak się udało
lkasia a u ciebie żeby się udało do piątku nie mieć owu ;-)

Kac mnie łapie...idzie miesiączka... widać już przy pewnych czynnościach w wc...jeszcze nie ten kolor ale to już to, i brzuch już typowy jak na miesiączkę, wiec dupa, trudno, zacznę odliczanie do następnego cyklu z clo, na szczęście mam wizytę u gina w jajeczkowanie ;) będzie podgląd !

Emenemm tulam Cię mocno...teraz nastepny cykl...fajnie ze będzie ten monitoring, to bedziesz wiedziala co i jak....Będzie dobrze:):):) Buziam:*:*:*

Emenems przykro mi :( doskonale pamiętam jak przykro jest wtedy. Trzymam kciuki za następny cykl :)

Byłam wczoraj u lekarza. Z ciążą wszystko ok, szyjka wysoko, zamknięta. Co do tego bólu, potwierdził, że to może być nerwoból i coś mi musi naciskać na jakiś nerw. Polecił iść do neurologa i na rehabilitację, do tego zrobić jeszcze posiew moczu na za tydzień by zobaczyć skąd u mnie badania krwi wskazują na stan zapalny. Dzisiaj wizyta u neurologa.

Emenems separacja jest dobra, jak się ma 2 mieszkania.. mieszkanie jest mojej mamy, babcia jej dała, darowizna zanczy... ale co z tego jak ojciec sie nie wyprowadzi i z haslem wyskoczyl, ze sie beda skladac? jakie skladac.. sa malzenstwiem i to co zarobi powinno byc wspolne i wydatki przemyslane a nie ze JEGO wyplata i wara... jak sie mieszka razem i sie zyje ze soba to to jest chore

No dziewczyny...miesiączki regularnej dalej nie mam...nic nie leci teraz,to było takie ciemnorózowy śluz ze dwa razy i koniec, założyłam podpaską na noc i nic, a teraz wróciłam w trybie przyspieszonym ze sklepu bo z 5 razy tak mnie zakuło w podbrzuszu że krzyknęłam aż i łzy mi poleciały, matko, jakieś kosmicznych kilka skurczy...co to jest ? jakby mi ktoś nóż od środka wbijał. Maż do domu mnie odstawił. Do 15 muszę wydobrzeć bo nie chcę się zwalniać z pracy.

Błonka, ale słuchaj, separacja to nie rozwód, to rozdzielenie finansów własnie a to że mieszkają pod jednym dachem to nie ważne, wtedy własnie będzie podstawa do płacenia połowy przez ojca a jak nie będzie tego robił to sądownie będzie mozna to od niego wymusic - separacja to tylko rozdzielenie finansów i nie ma już wspólnoty jak jest teraz, ze mama na tym traci.

Królowa trzymaj się z tymi nerwobólami...dobrze by było jakbyś poszła na jakąś rehabilitację

Błonka przedmioty darowizny wchodzą do majątku odrębnego każdego z małżonków (chyba że postanowiono inaczej) więc mieszkanie jest Twojej mamy. A pobrane wynagrodzenie za pracę jest wspólne. Składać się mogą więc ze swoich wynagrodzeń a mieszkanie jest mamy i nie musi spłacać ojca, jeśli o to oczywiści mu chodziło. Do tego gdy tata przepuszcza pieniądze na bankomatach można sądownie ustanowić by wypłata jego wynagrodzenia była przelewana na rachunek/ do rąk drugiego małżonka, czyli Twojej mamy

reklama
Emenems jak nie ma "żywej krwi" to jeszcze nie ma @ Swojego czasu się tym interesowałam i pytałam lekarza bo miałam plamienia przed @ (która i tak była zawsze bardzo skąpa i góra 2-3 dniowa) i nie wiedziałam od kiedy liczyć 1 dc, powiedziała, że od tej "żywej krwi". JEśli do jutra @ się nie rozkręcie to może powtórz test?

Do góry