reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja z samego Poznania:)
a tempka doooopa, cały czas 36,4, ale coś śluz płodnawy się zaczyna... chyba... może wtedy owu nie było i teraz podchodzę drugi raz albo co? e tam i tak wezme lutke i do gina. nie ogarniam mojego organizmu, tajemnicą jest;)

reklama
MAĆKU- ja mieszkam niedaleko pieknego jeziora za Kiekrzem w strone Szamotul-do King Crossa kolo lotniska mam 20 minut drogi au
Ja troszku dalej - 80 km w strone Zielonej Gory:tak:

hej kobietki ja dziś dostałam@ więc nowy cykl starań się zaczyna dziś również ide do gina mam do was pyt w jaką część ciała dostaje się zastrzyk z pregnylu???
Ja dostalam w dupsko:cool2:

ja z samego Poznania:)
a tempka doooopa, cały czas 36,4, ale coś śluz płodnawy się zaczyna... chyba... może wtedy owu nie było i teraz podchodzę drugi raz albo co? e tam i tak wezme lutke i do gina. nie ogarniam mojego organizmu, tajemnicą jest;)
Mozliwe. Ja tez tak kiedys mialam, ze byly dwa podejscia do owulki:tak:

hej dziewczynki a więc u mnie temp. 37 ani na owu ani na bejbe więc nie wiem na co, dzisiaj podbrzusze mnie ćmiło i jajnik tak bardzo zakuł aż gwiazdki mialam przed oczami.
Iza jak po wizycie u ginka??
den83 może faktycznie owu dopiero teraz nadchodzi skoro sluz płodnawy.
Bafinka no to do boju, szkoda że @ znów przyszła ale taki już nasz los

No wiec dziewuszki byłam mu ginka:szok: jak zwykle zakrecony jak słoik na zime:-D
znów mam dwa jajeczka i jak na 10 d.c. to nawet spore, jeden 11mm, drugi 12,5, śluz jeszcze słaby, endo "dobre" (zadnych cyferek) no i tempką mam sie nie przejmowac. Jutro tez ide ale na 18:30 dopiero. No ale jak by nie było jestem zadowolona:-)

mama to ja już zaciskam&&&& żeby się udało.
Prosze doradzcie mi coś bo nie wiem już co robić, wczoraj powinna być owu no ale nic na to nie wskazywało, śluzu brak, szyjka jakoś nisko, bóle jajnika wieczorem i to bardzo mocne i ty nagle krwawienie jak by na @ a dzisiaj jest 16dc. Już nie mma siły, teraz będę mieć @ co dwa tygodnie???????????? Paranoja, rano mierzyłam temp. i 36,6 mam nadzieję że ta krew to owu poprostu i jak zachwilę wstane z łóżka to juz jej nie będzie, miłego dnia

MYŚA- dzieki :tak:kochana ja Ci niewiele poradze bo u mnie wogole nie idzie "wyczuc"owulki-ani sluzu ani nic-zadnych boli...a jak 4 cykle temu dostalam plamienia w 18 d.c. to niestety rozkulalo sie i bylo to "normalna " 3 dniowa @ mam nadzieje,ze u Ciibie tak nie bedzie...bralas teraz jakies leki???Clo ??

MYŚA- dzieki :tak:kochana ja Ci niewiele poradze bo u mnie wogole nie idzie "wyczuc"owulki-ani sluzu ani nic-zadnych boli...a jak 4 cykle temu dostalam plamienia w 18 d.c. to niestety rozkulalo sie i bylo to "normalna " 3 dniowa @ mam nadzieje,ze u Ciibie tak nie bedzie...bralas teraz jakies leki???Clo ??
nie brałam clo, teraz jestem tylko na bromergonie i luteinie od 19-26dc żeby poprostu @ przyszła ale jak widać pewnie będzie przychodzić jak chce. No czytam własnie na innych forach że to częśte zjawisko u kobiet i to podobno owulacja ale u mnie wogóle nie ma śluzu płodnego, narazie krwawienia nie ma ale zobaczymy pózniej, dzięki mama05

reklama
Witam dziewczyny. Byłam we wtorek u gin i dal mi ostatnia szansę. Miałam w niedziele owulke i od wtorku biorę duphostan. Jak dostane znowu okres mam przyjść po receptę na clo. Ale mam teraz strasznie stresujący tydzień tak że nawet jak bym zaciążyła to wątpię żeby coś z tego wyszło. W środę osuwałam ósemką chirurgicznie i pod zębem miałam torbiel, dlatego znieczólenie za bardzo nie działało więc umierałam z bólu. Wczoraj dostałam gorączkę i to chyba grypa tak że czuje się fatalnie. Jeśli w takich warunkach była bym w ciąży to mam nadzieje że te wszystkie leki nie zaszkodzą dziecku. Mimu wszystko na razie myślę że nie dostanę @ i nie będę musiała zaczynać stymulacji

Do góry