reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Amalfi jeśli chodzi o clo to nie zawszę powoduję upośledzenie endo, ja brałam przez 3 cykle i zawsze miałam dobre więc to jest sprawa indywidualna.
Myśa a Tobie to @ się nie spóźnia? Bo ja chyba też już się pogubiłam

reklama
ja clo też biorę juz dłuższy czas a endo za każym razem mam super, więc to chyba kwestia organizmu, każdy ma inaczej...

Myśa - to jak to w kóncu jest z Tobą bo ja też się zgubiłam....

Ale chwilke, bo chyba sie pogubilam... Jakis czas temu pisalas chyba, ze test pokazal druga blada kreche...?:dry:

A ja dzis dzwonil do P-niania, zeby umowic sie na wizyte do specjalisty i znowu dupa - nie ma na razie takiej mozliwosci, bo maja reorganizacje:wściekła/y:
no i tak było maćku była blada druga krecha ale dwa dni pózniej już nie było, piersi nadal bolą a @ brak

Myśa ja mam @ i tak mnie bolą piersi - a nigdy tak nie miałam więc rzeczywiście dziwne to wszystko :(

dzisiaj wreszcie dodzwoniłam się do ginki na badanie chlamydii i ureoplasmę ale to dopiero w celach wyznaczenia terminu badania mam tylko nadzieje że do świąt będę już miała wyniki
masakra, dlaczego tyle trzeba czekać na te badania i wizyty skoro czas jest dla nas tak bardzo ważny
No tak dziewczyny @ się spóznia i to bardzo, dzisiaj mam 41dc, nie mam @ testy negatywne, ostatni robiony w zeszłą środę. Teraz wzięłam luteinę żeby wywołać no bo ile będę czekać.

Ostatnia edycja:
witam się z Wami z rana i życzę miłego dnia, dzisiaj pracuję cały dzień więc zajrzę dopiero póznym wieczorkiem
maćku ten test który wyszedł z bladziutką druga kreską nie był chyba super jakości ,za dwa dałam 5 funtów(już tyle kasy wydałam na testy że wolałam kupić tanszy) a potem jak robiłam w środę powtórny to już kupiłam lepszy ale w sumie jak test ciążowy to test ciążowy co ma jakość, ewentualnie powinien pózniej wyczuć ciążę a nie błędnie wskazać wynik.Już mam mętlik w głowie, teraz mam nadzieję że skoro ciąży nie ma to @ przyjdzie po luteinie. Pozdrawiam pa

witam się z Wami z rana i życzę miłego dnia, dzisiaj pracuję cały dzień więc zajrzę dopiero póznym wieczorkiem
maćku ten test który wyszedł z bladziutką druga kreską nie był chyba super jakości ,za dwa dałam 5 funtów(już tyle kasy wydałam na testy że wolałam kupić tanszy) a potem jak robiłam w środę powtórny to już kupiłam lepszy ale w sumie jak test ciążowy to test ciążowy co ma jakość, ewentualnie powinien pózniej wyczuć ciążę a nie błędnie wskazać wynik.Już mam mętlik w głowie, teraz mam nadzieję że skoro ciąży nie ma to @ przyjdzie po luteinie. Pozdrawiam pa
a próboweałaś jescze teraz robić kolejny test??????????????
Kiedy w ogóle miałaś planowo dostać @????

Myśa dziwna ta twoja sytuacja, sporo już się ten okres spóźnia. Na pewno beta wyjaśni sytuacje.
Co do objawów to ja nie miałam wcale. Jak nie dostałam @ to i tak bolały mnie jajniki jakbym miała dostać i sądziłam że tak będzie, innych objawów nie było. Też miałam bladziutką kreske i na drugi dzień po braku @ też bladziutką,potem już bete robiłam tylko.

Ostatnio uświadomiłam sobie jaka jestem szczęśliwa 2 listopada Julka skończyła roczek (pomine fakt że wylądowaliśmy na pogotowiu bo uderzyła się głową o stół i ma guza na impreze na sobote ale trudno). Jakie mam szczęście że nam się udało. Jest bardzo wyczekana , wymodlona , moja mała łobuziara. Obyśmy wszystkie mogły niedługo doświadczyć uroków macierzyństwa.

U mnie dziś 11dc a mam cykle 33 dniowe więc jeszcze troche do owulki jest. Na ten cykl nic nie biore ani bromergonu ani duphastonu, zobaczymy.

Pochwale się roczniaczkiem, troche wkurzona minka
j-r.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry wszystkim!!!
Ja siedze i nie mam sily wstac a musze, bo do pracy ide. Leje tu i leje, juz nie wiem ile dni!!!!!!!!! Nic sie nie chce, nawet dzieci robic, eh

Do góry