reklama
No wlasnie chcialam sprobowac panstwowo... Ale jesli sie nie uda to bede szukac czegos innego.a inna klinika nie wchodzi w grę przecież tam raczej mają parę klinik ? a ty pewnie chciałaś państwowo?
no i tak było maćku była blada druga krecha ale dwa dni pózniej już nie było, piersi nadal bolą a @ brakAle chwilke, bo chyba sie pogubilam... Jakis czas temu pisalas chyba, ze test pokazal druga blada kreche...?
A ja dzis dzwonil do P-niania, zeby umowic sie na wizyte do specjalisty i znowu dupa - nie ma na razie takiej mozliwosci, bo maja reorganizacje![]()
masakra, dlaczego tyle trzeba czekać na te badania i wizyty skoro czas jest dla nas tak bardzo ważnyMyśa ja mam @ i tak mnie bolą piersi - a nigdy tak nie miałam więc rzeczywiście dziwne to wszystko
dzisiaj wreszcie dodzwoniłam się do ginki na badanie chlamydii i ureoplasmę ale to dopiero w celach wyznaczenia terminu badania mam tylko nadzieje że do świąt będę już miała wyniki
No tak dziewczyny @ się spóznia i to bardzo, dzisiaj mam 41dc, nie mam @ testy negatywne, ostatni robiony w zeszłą środę. Teraz wzięłam luteinę żeby wywołać no bo ile będę czekać.
Ostatnia edycja:
Czyli dobrze pamietam...no i tak było maćku była blada druga krecha ale dwa dni pózniej już nie było, piersi nadal bolą a @ brak
To dziwne, ze wyszedl. Jesli jest fasolka to wtedy nie mogl jej jeszcze wykryc, wiec dlaczego?
witam się z Wami z rana i życzę miłego dnia, dzisiaj pracuję cały dzień więc zajrzę dopiero póznym wieczorkiem
maćku ten test który wyszedł z bladziutką druga kreską nie był chyba super jakości ,za dwa dałam 5 funtów(już tyle kasy wydałam na testy że wolałam kupić tanszy) a potem jak robiłam w środę powtórny to już kupiłam lepszy ale w sumie jak test ciążowy to test ciążowy co ma jakość, ewentualnie powinien pózniej wyczuć ciążę a nie błędnie wskazać wynik.Już mam mętlik w głowie, teraz mam nadzieję że skoro ciąży nie ma to @ przyjdzie po luteinie. Pozdrawiam pa
maćku ten test który wyszedł z bladziutką druga kreską nie był chyba super jakości ,za dwa dałam 5 funtów(już tyle kasy wydałam na testy że wolałam kupić tanszy) a potem jak robiłam w środę powtórny to już kupiłam lepszy ale w sumie jak test ciążowy to test ciążowy co ma jakość, ewentualnie powinien pózniej wyczuć ciążę a nie błędnie wskazać wynik.Już mam mętlik w głowie, teraz mam nadzieję że skoro ciąży nie ma to @ przyjdzie po luteinie. Pozdrawiam pa
a próboweałaś jescze teraz robić kolejny test??????????????witam się z Wami z rana i życzę miłego dnia, dzisiaj pracuję cały dzień więc zajrzę dopiero póznym wieczorkiem
Kiedy w ogóle miałaś planowo dostać @????
Myśa dziwna ta twoja sytuacja, sporo już się ten okres spóźnia. Na pewno beta wyjaśni sytuacje.
Co do objawów to ja nie miałam wcale. Jak nie dostałam @ to i tak bolały mnie jajniki jakbym miała dostać i sądziłam że tak będzie, innych objawów nie było. Też miałam bladziutką kreske i na drugi dzień po braku @ też bladziutką,potem już bete robiłam tylko.
Ostatnio uświadomiłam sobie jaka jestem szczęśliwa 2 listopada Julka skończyła roczek (pomine fakt że wylądowaliśmy na pogotowiu bo uderzyła się głową o stół i ma guza na impreze na sobote ale trudno). Jakie mam szczęście że nam się udało. Jest bardzo wyczekana , wymodlona , moja mała łobuziara. Obyśmy wszystkie mogły niedługo doświadczyć uroków macierzyństwa.
U mnie dziś 11dc a mam cykle 33 dniowe więc jeszcze troche do owulki jest. Na ten cykl nic nie biore ani bromergonu ani duphastonu, zobaczymy.
Pochwale się roczniaczkiem, troche wkurzona minka

Co do objawów to ja nie miałam wcale. Jak nie dostałam @ to i tak bolały mnie jajniki jakbym miała dostać i sądziłam że tak będzie, innych objawów nie było. Też miałam bladziutką kreske i na drugi dzień po braku @ też bladziutką,potem już bete robiłam tylko.
Ostatnio uświadomiłam sobie jaka jestem szczęśliwa 2 listopada Julka skończyła roczek (pomine fakt że wylądowaliśmy na pogotowiu bo uderzyła się głową o stół i ma guza na impreze na sobote ale trudno). Jakie mam szczęście że nam się udało. Jest bardzo wyczekana , wymodlona , moja mała łobuziara. Obyśmy wszystkie mogły niedługo doświadczyć uroków macierzyństwa.
U mnie dziś 11dc a mam cykle 33 dniowe więc jeszcze troche do owulki jest. Na ten cykl nic nie biore ani bromergonu ani duphastonu, zobaczymy.
Pochwale się roczniaczkiem, troche wkurzona minka

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: