ja biorę tylko clo, ale nic mi się nie zmieniło z @, dalej mam dosyć długie i obfiteDzieki dziewczyny za odpowiedzi ale ja juz nie widze u siebie @ tylko plamienia wiec clo narazie nie biore, najwyzej przepadnie ten cykl, bo nie wiem czy te plamienia to @ czy tylko plamienia?
Mam jeszcze jedno pytanie, czy zmienila Wam sie intensywnosc @ jak bralyscie clo albo dupka??? Tzn czy jest mozliwe ze mam mniej obfita teraz???? Bo tj moj pierwszy cykl z tymi lekami
reklama
amalfi
Fanka BB :)
Nie testowalam jeszcze bo myslalam ze dostalam @, to nie myslalam o tym wcale. Ale ze @ przystopowala, nie rozkrecila sie, zwykle zwijam sie z bolu i mocno sie leje, a tu nic, tylko plamienia. Przypomne ze w niedziele rano bylam pewna ze dostalam, to byla normalna krew, a od poludnia mi sie zmienilo na plamienia i to trwa do teraz.....
rób test bo to może być ciąża tylko krwawienie w dnach podziewanej miesiączkiNie testowalam jeszcze bo myslalam ze dostalam @, to nie myslalam o tym wcale. Ale ze @ przystopowala, nie rozkrecila sie, zwykle zwijam sie z bolu i mocno sie leje, a tu nic, tylko plamienia. Przypomne ze w niedziele rano bylam pewna ze dostalam, to byla normalna krew, a od poludnia mi sie zmienilo na plamienia i to trwa do teraz.....
&&&
clodi
amalfi trzymam mocno &&&&&&&&&&&& za dwie krechy, ja powinnam w czwartek @ dostać ale nie wiem czy wytrzymam mam taką straszną ochotę już jutro teścik zrobić, jak wyjdzie jedna krecha a @ nie przyjdzie to powtórzę w sobotę, ja mam drugi cykl z clo. I ani clo ani dupek nie zmniejszał obfitości krwawienia. Tylko po braniu dupka nie boli mnie tak brzuch podczas okresu.
amalfi
dzieki clodi za odpowiedz, bo ja juz nic nie kapuje,mowie ci. myslalam ze moze dupek zmniejszyl krwawienie bo czytalam ze wlasnie jest tez na bole miesiaczkowe, to pomyslalam ze krwawienie tez zmniejsza, bo teraz sprawdzalam to nawet plamienie chwilowo zniknelo. Mialam wszystkie objawy na @ bylam i jestem przekonana ze dostane @. Ani przez mysl mi nie przyszlo zeby testowac. Ale jak jutro nie dostane to musze zrobic test bo biore leki i musze je zmniejszyc albo odstawic w razie czego
andzia25
amalfi w takim razie &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko. Dziewczyny oglądałyście dzisiaj interwencje na polsacie? Było tam że kobieta spaliła w piecu swoję nowo narodzone dziecko, podono twierdziła że i tak martwe się urodziło, ale jej szwagier wypowiadał się że słyszał pisk z pieca. I co najlepsze grozi jej tylko 5lat więzienia. To straszne co się dzieję na tym świecie. A tak pozatym to była jej 15 ciąża i prawie wszystkie dzieci jej odebrali. Dlaczego tak jest że takie s.ki mają dzieci a my co chcemy mamy z tym problem.
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
no i no i jak tescik????
u mnie wczoraj z wieczora tez plamienie, maslalam, ze @ nadciaga a tu dzisiaj od rana tylko brazy...kurcze no tez nie wiem co jest grane, to moj 2 cykl z clo. Cykle miewam nie regularne, teraz to 34dc, i 12dpo.
u mnie wczoraj z wieczora tez plamienie, maslalam, ze @ nadciaga a tu dzisiaj od rana tylko brazy...kurcze no tez nie wiem co jest grane, to moj 2 cykl z clo. Cykle miewam nie regularne, teraz to 34dc, i 12dpo.
Podziel się: