reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ale ja juz nie widze u siebie @ tylko plamienia wiec clo narazie nie biore, najwyzej przepadnie ten cykl, bo nie wiem czy te plamienia to @ czy tylko plamienia?
Mam jeszcze jedno pytanie, czy zmienila Wam sie intensywnosc @ jak bralyscie clo albo dupka??? Tzn czy jest mozliwe ze mam mniej obfita teraz???? Bo tj moj pierwszy cykl z tymi lekami
ja biorę tylko clo, ale nic mi się nie zmieniło z @, dalej mam dosyć długie i obfite

reklama
Nie testowalam jeszcze bo myslalam ze dostalam @, to nie myslalam o tym wcale. Ale ze @ przystopowala, nie rozkrecila sie, zwykle zwijam sie z bolu i mocno sie leje, a tu nic, tylko plamienia. Przypomne ze w niedziele rano bylam pewna ze dostalam, to byla normalna krew, a od poludnia mi sie zmienilo na plamienia i to trwa do teraz.....

Nie testowalam jeszcze bo myslalam ze dostalam @, to nie myslalam o tym wcale. Ale ze @ przystopowala, nie rozkrecila sie, zwykle zwijam sie z bolu i mocno sie leje, a tu nic, tylko plamienia. Przypomne ze w niedziele rano bylam pewna ze dostalam, to byla normalna krew, a od poludnia mi sie zmienilo na plamienia i to trwa do teraz.....
rób test bo to może być ciąża tylko krwawienie w dnach podziewanej miesiączki:)
&&&

no co ty???? Myslisz ze mialabym az tyle szczescia i w pierwszym cyklu z clo by mi sie udalo??? Jutro kupie test wiec jak sie @ nie rozkreci. Dzis juz mi sie nie chce leciec do sklepu

amalfi trzymam mocno &&&&&&&&&&&& za dwie krechy, ja powinnam w czwartek @ dostać ale nie wiem czy wytrzymam mam taką straszną ochotę już jutro teścik zrobić, jak wyjdzie jedna krecha a @ nie przyjdzie to powtórzę w sobotę, ja mam drugi cykl z clo. I ani clo ani dupek nie zmniejszał obfitości krwawienia. Tylko po braniu dupka nie boli mnie tak brzuch podczas okresu.

dzieki clodi za odpowiedz, bo ja juz nic nie kapuje,mowie ci. myslalam ze moze dupek zmniejszyl krwawienie bo czytalam ze wlasnie jest tez na bole miesiaczkowe, to pomyslalam ze krwawienie tez zmniejsza, bo teraz sprawdzalam to nawet plamienie chwilowo zniknelo. Mialam wszystkie objawy na @ bylam i jestem przekonana ze dostane @. Ani przez mysl mi nie przyszlo zeby testowac. Ale jak jutro nie dostane to musze zrobic test bo biore leki i musze je zmniejszyc albo odstawic w razie czego

amalfi w takim razie &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko. Dziewczyny oglądałyście dzisiaj interwencje na polsacie? Było tam że kobieta spaliła w piecu swoję nowo narodzone dziecko, podono twierdziła że i tak martwe się urodziło, ale jej szwagier wypowiadał się że słyszał pisk z pieca. I co najlepsze grozi jej tylko 5lat więzienia. To straszne co się dzieję na tym świecie. A tak pozatym to była jej 15 ciąża i prawie wszystkie dzieci jej odebrali. Dlaczego tak jest że takie s.ki mają dzieci a my co chcemy mamy z tym problem.

Ja sie nad tym codzien zastanawiam bo pracuje w miejscu gdzie kobiety rozmnazaja sie jak kroliki, a potem te dzieci dorastaja na ulicy albo sa odbierane. a ja chce tylko jedno dwojka to mega marzenie... Dzieki za &&&&&&&&&&&&&&

reklama
no i no i jak tescik????

u mnie wczoraj z wieczora tez plamienie, maslalam, ze @ nadciaga a tu dzisiaj od rana tylko brazy...kurcze no tez nie wiem co jest grane, to moj 2 cykl z clo. Cykle miewam nie regularne, teraz to 34dc, i 12dpo.

Do góry