reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
aniawos wielkie gratulacje:))
śledze cały czas forum i zycze nam wszystkim fasolek w tym roku.
Odstawilam wczoraj dupka i za trzy dni powinien byc @. I trzeba znow dzialac. Boli Was brzuch i plecy przed @? Bo mnie juz 2tyg wczesniej jak nigdy ..moze to po clo i dupku.
Nie sadze ze jestem teraz w ciazy bo niby mialam owu ale nie bylo sluzu. Tylko, ze od wczoraj strasznie mnie piersi mrowia. Nigdy tak nie mialam i sobie cos wkrecam

reklama
palu_nr1 przy clo podobno często się zdarza, że śluzu nie ma...może jednak Ci się udało...:)

Mnie prawy jajnik tylko czasami pobolewa...nie to co wczoraj rano czy w weekend...podejrzewam, ze owu juz była...staranka były w niedziele pod wieczór, więc może coś z tego będzie...jak myślicie?

Ja już w pracy...:)

Heej dziewczyny! Booze jak mi sie nie chcialo wstac! Padlam przed 22,ale i tak za malo snu ;) i tak z czystej ciekawosci zrobilam dzis pierwszy TO (9dc) i wyszly 2 krechy!

No to super...:) A testowa mocniejsza czy jeszcze nie?
Wiesz jak mi isę nie chciało wstawać...koszmar...rozleniwiłam się po urlopie i świętach...:)

Taka sama jak kontrolna ;) nie wiem co mnie podkusilo, planowalam zaczac testowanie kolo14dc.. Ale juz napisalam na innym watku, ze prawdopodobnie cykl w plecy - moje bejbe zdycha w lozku z goraczka i ogolnie nie ogarnia.. Watpie aby cos bylo dopoki nie wyzdrowieje:/

mam tak samo! Wszystko przez te swieta, wolne na sylwestra.. I czlowiek sie meega rozleniwia :) mi jeszcze dochodzi od groma nauki, bo szkola na weekend.. ;X

Nie koniecznie wszystko stracone...ja pierwszy test zrobiłam w piątek...kreska testowa wyszła ciemniejsza...w niedziele ponownie i to samo...wczoraj miałam usg a pęcherzyk jeszcze nie pękł..ponoć miał w nocy pęknąć...wiec u mnie to trwało 3 dni...:) może za 2 dni poczuje się lepiej i to będzie "strzał w 10"...:)

Hyhy oby!! Zobaczymy co zastane po powrocie do domu, moze chlopaczek odzyje ;)

trzymam kciuki za Twoj pecherzyk!!! :D

Ja mam pierwszy monitoring w poniedzialek, zobaczymy jak urosly pechole. Co do sluzu w okolicach owu, to polecam siemie lniane - poprawia go. Mozna je jesc/pic caly cykl. Dzisiaj moj 2 dzien z clo.

reklama
Ja mam pierwszy monitoring w poniedzialek, zobaczymy jak urosly pechole. Co do sluzu w okolicach owu, to polecam siemie lniane - poprawia go. Mozna je jesc/pic caly cykl. Dzisiaj moj 2 dzien z clo.

o! Siemie lniane, zakupie dzis! Bo ja ogolnie mam problem ze sluzem, kompletnie nie umiem rozpoznac jaki to.. :/

Do góry