reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cytologie miałam wcześniej robioną więc nie kazał mi powtarzać bo ona jest rok ważna, a wymazu mi żadnego nie robili. A badanie nasienia mój M musiał zrobić bo lekarz powiedział że niema sensu robić tego badania jeżeli nie wiadomo czy z partnerem wszystko wporządku, że gdyby było coś nie tak to najpierw trzeba było by podleczyć M a jeśli i wtedy by się nie udało to dopiero badanie. Ale że u mojego M było wszysko ok. to mi lekarz kazał od razu zrobić hsg

gwiazdeczka ty sie mnie nie pytaj, ja sie poryczalam jak przyszlam od ginki .
andzia a mi polska ginka powiedziala ze musze zrobic wymaz bo mozna sobie krzywde wieksza zrobic jak sie okaze ze jakies bakterie tam mam albo grzybki albo cholera wie co moze w tym wymazie wyjsc, a plemnikow nie zrobie bo nie jest mi to potrzebne do droznosci, place i wymagam;-)!!!!!

gwiazdeczka ty sie mnie nie pytaj, ja sie poryczalam jak przyszlam od ginki .
andzia a mi polska ginka powiedziala ze musze zrobic wymaz bo mozna sobie krzywde wieksza zrobic jak sie okaze ze jakies bakterie tam mam albo grzybki albo cholera wie co moze w tym wymazie wyjsc, a plemnikow nie zrobie bo nie jest mi to potrzebne do droznosci, place i wymagam;-)!!!!!

do HSG należy zrobić czystość pochwy,a to coś innego niż cytologia. Bez tej czystości nawet nie ma co rozmawiać o badaniu drożności, a i badanie to jest ważne bardzo krótko

amafi, tule mocno...na szczescie i ginek tez czlowiek i sie myli. Moja kolezanka miala monitoring i ginek mowil, ze owu w tym cyklu nie bylo i nie bedzie a ma pieknego syncia ;-) Wiec nadzieja jest zawsze!

nanusia- no to ja sie zapytam tej mojej ginki o cos innego niz clo.

Femara jest lekiem na raka piersi. Lek ten jest bardzo drogi, bo za 30tabletek trzeba zapłacić ponad 370zł, bo niestety w aptekach nie chca sprzedawac na listki

reklama
do HSG należy zrobić czystość pochwy,a to coś innego niż cytologia. Bez tej czystości nawet nie ma co rozmawiać o badaniu drożności, a i badanie to jest ważne bardzo krótko
Mi lekarz nie kazał robić żadnej czystości czy wymazu przed tym badaniem a wiem że w tym szpitalu to codziennie hsg jest wykonywane i narazie żadnej dziewczynie nic się nie stalo. Ja sama jestem już 4 mięsiące po tym badanku i nie zauważyłam aby coś złego się działo. Ale wiadomo że taki wymaz warto by było dla siebie zrobić

Do góry