aneczek1
Fanka BB :)
Błonka, fajnie, że się odezwałaś. Masz rację, teraz każda jest zabiegana, zaabsorbowana maluszkiem / maluszkami. My też prawie do 4 miesiąca tak spałyśmy. Ja się notorycznie budziłam w środku nocy z obnażonymi piersiami
.
Dziewczyny, wiedziałyście o tej aferze w żłobku Zaczarowana Kraina Kubusia Puchatka we Wrocławiu? To chyba sprawa sprzed roku, ale ja dopiero teraz, po obejrzeniu tvn style, dowiedziałam się co się tam działo
. Matko! To jest przerażające co te "opiekunki" wyrabiały z maluchami. Wiązały do spania rączki i nóżki, na siłę wpychały jedzenie, zostawiały bez opieki i kto wie co jeszcze. Jestem wstrząśnięta i wściekła
. Przecież to były kobiety i pewnie niektóre z nich miały dzieci! Jak można???!!! Gdyby to spotkało moją Marysię, to taka baba jedna z drugą by tego nie przeżyła
. Nie mogę się uspokoić po tym co zobaczyłam. Dzieci w wieku mojej Marysi na brzuszku, bezbronne, zakneblowane i związane w łóżeczkach!!! Jakim trzeba być człowiekiem, żeby tak postępować???!!!

Dziewczyny, wiedziałyście o tej aferze w żłobku Zaczarowana Kraina Kubusia Puchatka we Wrocławiu? To chyba sprawa sprzed roku, ale ja dopiero teraz, po obejrzeniu tvn style, dowiedziałam się co się tam działo