reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WIKULKA- nie poddam sie bo dzieci mi na t ne pozwalają
wciąż pytają-szczegolnie Zuza kiedy im urodze trzecie dziecko
decyzja zapadla-musi sie udać...
tylko cholera kiedy???????
wrocilam wlasnie z zakupów a ze nie wylączalam kompa to juz klepie...
zaraz jakąs kawe wypije,moze humor troche wroci...
dobrze,ze pogoda chociaz w miare...bo mial dzis padac

decyzja zapadla-musi sie udać...
tylko cholera kiedy???????

wrocilam wlasnie z zakupów a ze nie wylączalam kompa to juz klepie...
zaraz jakąs kawe wypije,moze humor troche wroci...
dobrze,ze pogoda chociaz w miare...bo mial dzis padac

den83
Fanka BB :)
mama nie martw się za dużo! ściskam!!
szybciej cykl się skończył, to szybciej nowe staranka
powiedz mi mama kiedy była owulka?
jaką długą macie dziewczyny fazę lutealną i czy zawsze tyle samo trwa?
ja mam problem z obliczaniem owulki- wiecej wiem dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam 14 dniową fl ale nigdy nie jestem pewna wg testów kiedy owu, a monitoringi zawieszone i troche mnie denerwuje, że się potem okazuje, że działaliśmy w odpowiednim czasie, a tu kicha... wiem, że zdrowi bezproblemowi maja 20% szans w każdym cyklu, ale ile mozna próbować???
ja mam problem z obliczaniem owulki- wiecej wiem dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam 14 dniową fl ale nigdy nie jestem pewna wg testów kiedy owu, a monitoringi zawieszone i troche mnie denerwuje, że się potem okazuje, że działaliśmy w odpowiednim czasie, a tu kicha... wiem, że zdrowi bezproblemowi maja 20% szans w każdym cyklu, ale ile mozna próbować???
mama05
DEN dzieki...ja mam fl 13 dni
z tym ,ze jak mam owulke a tym cyklu pecherzyk mial w 11 d.c. 19mm a po kilku dniach mial 13 mm czyli sie skurczyl i pewnie sie wchlonie....dlatego jak nastepnym razem bede na Clo to dostane tez zastrzyk na pekniecie....
WIKULA- ja tez myslalam nad testami owu.ale u mnie problem w tym ,ze jak juz pecherzyk rosnie to cholerka nie chce pęknąć:/
z tym ,ze jak mam owulke a tym cyklu pecherzyk mial w 11 d.c. 19mm a po kilku dniach mial 13 mm czyli sie skurczyl i pewnie sie wchlonie....dlatego jak nastepnym razem bede na Clo to dostane tez zastrzyk na pekniecie....
WIKULA- ja tez myslalam nad testami owu.ale u mnie problem w tym ,ze jak juz pecherzyk rosnie to cholerka nie chce pęknąć:/
To moze zaczniesz mierzyc temperature?mama nie martw się za dużo! ściskam!!
DEN dzieki...ja mam fl 13 dni
U mnie faza lutealna trwa 13 dni (plus minus 1 dzien, ale to pewnie kwestia tego, kiedy naprawde jest owulka). I nawet, gdy pecherzyki nie pekaly tak bylo.
Ja zawsze dostaje na pęknięcie pregnyl i moja ginka uważa, że jak już się dostaje clo, to jest on niezbędnym dopełnieniem kuracji. A testy owulacyjne pomagają stwierdzić na kiedy umówić się na monitoring i kiedy podać pregnyl
Pogadaj z lekarzem, o tym zastrzyku, będziesz pewna, że pęcherzyk pękł
mama05
WIKULA- dzieki,mam juz to obgadane jak zaczniemy dzialac na Clo bo wynikach męża czyli za 3 cykle..i wtedy dostane zastrzyk..
reklama
Będzie dobrze, zobaczyszWIKULA- dzieki,mam juz to obgadane jak zaczniemy dzialac na Clo bo wynikach męża czyli za 3 cykle..i wtedy dostane zastrzyk..
Podziel się: