reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
WIKULKA- nie poddam sie bo dzieci mi na t ne pozwalają:sorry2:wciąż pytają-szczegolnie Zuza kiedy im urodze trzecie dziecko:sorry2:

decyzja zapadla-musi sie udać...
tylko cholera kiedy???????:blink:

wrocilam wlasnie z zakupów a ze nie wylączalam kompa to juz klepie...

zaraz jakąs kawe wypije,moze humor troche wroci...
dobrze,ze pogoda chociaz w miare...bo mial dzis padac:baffled:

mama nie martw się za dużo! ściskam!!
szybciej cykl się skończył, to szybciej nowe staranka:)
powiedz mi mama kiedy była owulka?
jaką długą macie dziewczyny fazę lutealną i czy zawsze tyle samo trwa?
ja mam problem z obliczaniem owulki- wiecej wiem dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam 14 dniową fl ale nigdy nie jestem pewna wg testów kiedy owu, a monitoringi zawieszone i troche mnie denerwuje, że się potem okazuje, że działaliśmy w odpowiednim czasie, a tu kicha... wiem, że zdrowi bezproblemowi maja 20% szans w każdym cyklu, ale ile mozna próbować???

DEN dzieki...ja mam fl 13 dni
z tym ,ze jak mam owulke a tym cyklu pecherzyk mial w 11 d.c. 19mm a po kilku dniach mial 13 mm czyli sie skurczyl i pewnie sie wchlonie....dlatego jak nastepnym razem bede na Clo to dostane tez zastrzyk na pekniecie....

WIKULA- ja tez myslalam nad testami owu.ale u mnie problem w tym ,ze jak juz pecherzyk rosnie to cholerka nie chce pęknąć:/

mama nie martw się za dużo! ściskam!!
szybciej cykl się skończył, to szybciej nowe staranka:)
powiedz mi mama kiedy była owulka?
jaką długą macie dziewczyny fazę lutealną i czy zawsze tyle samo trwa?
ja mam problem z obliczaniem owulki- wiecej wiem dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam 14 dniową fl ale nigdy nie jestem pewna wg testów kiedy owu, a monitoringi zawieszone i troche mnie denerwuje, że się potem okazuje, że działaliśmy w odpowiednim czasie, a tu kicha... wiem, że zdrowi bezproblemowi maja 20% szans w każdym cyklu, ale ile mozna próbować???
To moze zaczniesz mierzyc temperature?

DEN dzieki...ja mam fl 13 dni
z tym ,ze jak mam owulke a tym cyklu pecherzyk mial w 11 d.c. 19mm a po kilku dniach mial 13 mm czyli sie skurczyl i pewnie sie wchlonie....dlatego jak nastepnym razem bede na Clo to dostane tez zastrzyk na pekniecie....

WIKULA- ja tez myslalam nad testami owu.ale u mnie problem w tym ,ze jak juz pecherzyk rosnie to cholerka nie chce pęknąć:/

U mnie faza lutealna trwa 13 dni (plus minus 1 dzien, ale to pewnie kwestia tego, kiedy naprawde jest owulka). I nawet, gdy pecherzyki nie pekaly tak bylo.

Ja zawsze dostaje na pęknięcie pregnyl i moja ginka uważa, że jak już się dostaje clo, to jest on niezbędnym dopełnieniem kuracji. A testy owulacyjne pomagają stwierdzić na kiedy umówić się na monitoring i kiedy podać pregnyl:))
Pogadaj z lekarzem, o tym zastrzyku, będziesz pewna, że pęcherzyk pękł:)

reklama
Do góry