reklama
andzia00917
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny a ja zalapałam mega doła nic mi nie wychodzi zaczne od poczatku 11 powinnam testowac ale niestety wredna malpa@ przyszla pierwszy raz jak w zegarku ale zeby było nie za mało wrazen to 10 dostalam wypowiedzenie z pracy i teraz jestem zalamana i nie mam pojecia czy zaczynac kolejny cykl z clo czy odpuscic
Halina - przytulam CIę mocno...
Andzia - kurcze...przykro mi ogromnie....ja jestem cały czas na etapie szukania pracy, więc wiem jak się podle wtedy człowiek czuje, ale może tobie szybko uda się znaleźć coś nowego - tego Ci życze!!!
Myśa - OGROMNE GRATULACJE!!!! Takie miałam przeczucie!!! Jak się dzisiaj czujesz???
Dziewczyny pisać szybciutko co tam u was????
Andzia - kurcze...przykro mi ogromnie....ja jestem cały czas na etapie szukania pracy, więc wiem jak się podle wtedy człowiek czuje, ale może tobie szybko uda się znaleźć coś nowego - tego Ci życze!!!
Myśa - OGROMNE GRATULACJE!!!! Takie miałam przeczucie!!! Jak się dzisiaj czujesz???
Dziewczyny pisać szybciutko co tam u was????
sawi
szczęśliwa żona i mama
Halina ja nie miałam dokładnie tego samego co ty,tylko mojemu dziecku serduszko przestało bić,i miałam łyżeczkowanie bo ciaża mi obumarła w 7tyg. a dopiero zabieg był w 12tyg. bo tak byłam umówiona na usg....
również bałam się jak ty zabiegu ,miałam problemy po łyżeczkowaniu,leżałam w szpitalu miesiąc bo niedokładnie mnie oczyscili,miałam zapalenie błony śl. macicy i jajników no i udało mi się mimo wszystko zajść,mam teraz prawie roczną córeczkę (ja postanowiłam od zabiegu odczekać 2 lata bo nie czułam się an siłach odrazu starać się)
musisz być dobrej myśle,udało sie, raz to i uda sie drugi,trzymam kciuki
no i witam sie dziewczynki z Wami
ja nei wiem kiedy ja będe miała czas na forum bo non stop coś trzeba przy dziecku robić,mała już biega i wspina sie wszędzie wiec nawet spokojnie kawy wypić nie mogę,
ale teraz mąż ma wiecej wolnego wiec ja będę wykorzystywać jego obencość i z Wami tu klikać
również bałam się jak ty zabiegu ,miałam problemy po łyżeczkowaniu,leżałam w szpitalu miesiąc bo niedokładnie mnie oczyscili,miałam zapalenie błony śl. macicy i jajników no i udało mi się mimo wszystko zajść,mam teraz prawie roczną córeczkę (ja postanowiłam od zabiegu odczekać 2 lata bo nie czułam się an siłach odrazu starać się)
musisz być dobrej myśle,udało sie, raz to i uda sie drugi,trzymam kciuki
no i witam sie dziewczynki z Wami
ja nei wiem kiedy ja będe miała czas na forum bo non stop coś trzeba przy dziecku robić,mała już biega i wspina sie wszędzie wiec nawet spokojnie kawy wypić nie mogę,
ale teraz mąż ma wiecej wolnego wiec ja będę wykorzystywać jego obencość i z Wami tu klikać
cześć dziewczyny, amalfi czyli wszystko przed wami, czekajcie z mężem z przytulankami na odpowiedni moment i do dzieła, ja wiem kiedy doszło do poczęcia do akurat wtedy bolał bardzo brzuch a dzien pózniej sie kochaliśmy, jeden jedyny raz bo wczesniej to albo zmęczona byłam albo mąż juz spał, ja wogóle nie sądziłam że to może byc owu tylko ten płodny sluz mi nie dawał spokoju i sie udało. andzia strasznie mi przykro z powodu @ i pracy, ja tez nie jestm w jakiejś komfortowej syt. bo musimy a raczej chcemy zjechac do Polski, na urlop wybieralismy sie końcem grudnia, wtedy pójde na usg i jesli będzie wsio ok to wróce tu tylko po to żeby zamknąc konta, zwolnić sie z pracy i koniec a w Polsce ani ja ani mój M nie mamy pracy, bedzie M musiał szukać, dobrze że troche zaoszczędziliśmy to będzie na początek. Ja Ci powiem tak że my zastanawialiśmy się co zrobić ,czy odłozyc planowanie dziecka i zarobić kase czy jednak starać się o rodzine i wybraliśmy dziecko a za granicą już jesteśmy ponad rok więc ja bym nie odkładała staranek, zyczę ci żeby jak najszybciej pojawiło się maleństwo ale nie wiesz jak długo to może potrwać, a przez ten czas pracę możesz zmienić kilka razy. Nie martw się bo wszystko się ułoży.
ja się dzisiaj czuję dobrze, lekko podbrzusze daje o sobie znaki i taka mam głowę zamącona i lekkie zawroty a i co najgorsze.......apetyt, masakra jem wszystko co sie da ale staram się ograniczyć słodycze
ja się dzisiaj czuję dobrze, lekko podbrzusze daje o sobie znaki i taka mam głowę zamącona i lekkie zawroty a i co najgorsze.......apetyt, masakra jem wszystko co sie da ale staram się ograniczyć słodycze
Ostatnia edycja:
Oto wyniki mojego M. Co myślicie??? Wszystko to co nie mieści się w normie lub jest w górnej granicy zaznaczyłam ??? Chyba nie jest dobrze, prawda?:-(
-upłynnienie dostarczono norma do 60 min ??? ( tutaj nie było minimum w normie, a mój M oddawał nasienie na miejscu więc czas upłynnienia był bardzo szybki)
-konsystencja płyn - norma płyn
-ciagliwosc [lepkosc] < 1 cm. norma 0 -1 cm.
-objetosc 6.8 ml ml norma 2,0 -5,0 ml ???
-pH 7.2 norma 7,0- 8,0 ~
-ilosc plemników w 1 ml 41.0 mln/ml norma 20,0- 120,0
-morfologia(%patologicznych) 78% norma do 70% ???
-ruch A. (zywy postepowy) 17% norma 25% ???
-ruch B.(wolny postepowy) 20% norma > 50% A.+B.???
-ruch C. ( oscylujacy ) 10% norma 0 -10% ???
-aglutynacja do 10% norma 0 -10% ???
-aglomeracja do 5% norma 0 -10%
-leukocyty <0.1 mln/ml norma 0,0 -1,0
-komórki spermatogenezy 0.1 mln/ml norma 0,0 -1,0
I mam pytanie. Z wynikami to iść do urologa czy androloga???
-upłynnienie dostarczono norma do 60 min ??? ( tutaj nie było minimum w normie, a mój M oddawał nasienie na miejscu więc czas upłynnienia był bardzo szybki)
-konsystencja płyn - norma płyn
-ciagliwosc [lepkosc] < 1 cm. norma 0 -1 cm.
-objetosc 6.8 ml ml norma 2,0 -5,0 ml ???
-pH 7.2 norma 7,0- 8,0 ~
-ilosc plemników w 1 ml 41.0 mln/ml norma 20,0- 120,0
-morfologia(%patologicznych) 78% norma do 70% ???
-ruch A. (zywy postepowy) 17% norma 25% ???
-ruch B.(wolny postepowy) 20% norma > 50% A.+B.???
-ruch C. ( oscylujacy ) 10% norma 0 -10% ???
-aglutynacja do 10% norma 0 -10% ???
-aglomeracja do 5% norma 0 -10%
-leukocyty <0.1 mln/ml norma 0,0 -1,0
-komórki spermatogenezy 0.1 mln/ml norma 0,0 -1,0
I mam pytanie. Z wynikami to iść do urologa czy androloga???
Ostatnia edycja:
Ja tez uwazam, ze nie jest zle. Nawet wartosci, ktore nie mieszcza sie w normach nie odstaja az tak bardzo. I na poczatek tez bym je pokazala ginowi.
A juz teraz mozesz zaczac faszerowac Malza witaminkami - ja polecam Promen (nie wiem, czy polepszyl stan armii, bo nie badalam drugi raz, ale moj M twierdzi, ze sie po nich swietnie czuje).

A juz teraz mozesz zaczac faszerowac Malza witaminkami - ja polecam Promen (nie wiem, czy polepszyl stan armii, bo nie badalam drugi raz, ale moj M twierdzi, ze sie po nich swietnie czuje).
reklama
clodi
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
spice jak też dzisiaj odebrałam wyniki męża, tylko ja mam je rozpisane na 4 strony
wiec nie bede wszystkiego przepisywać napisze mniej wiecej co ty pisałaś tak dla porównania:
obiętość 8,5 ml
aglutynacja : brak
upłynnienie : zupełne
lepkość: prawidłowa
pH : 7,2
liczba komurek okrągłych : 2,0 x 10^6 / mL
w tym liczba leukocytów: 1,0 x 10 ^6 / mL
koncentracja : 21,0 x 10^6/ mL
całkowita liczba w ejakulacie : 178,7 x 10^6
żywotność: 73 %
ruch postępowy wolny(a+b) : 31%
ruch niepostępowy c: 12%
nieruchome d : 57%
ale najbardziej mnie martwi morfologia wg WHO :
plemniki prawidłowe 4%
plemniki nieprawidłowe 96% z wadami główki wstawki i witki
aha i mi mój gin kazał przynieść te wyniki do niego
spice jak też dzisiaj odebrałam wyniki męża, tylko ja mam je rozpisane na 4 strony

obiętość 8,5 ml
aglutynacja : brak
upłynnienie : zupełne
lepkość: prawidłowa
pH : 7,2
liczba komurek okrągłych : 2,0 x 10^6 / mL
w tym liczba leukocytów: 1,0 x 10 ^6 / mL
koncentracja : 21,0 x 10^6/ mL
całkowita liczba w ejakulacie : 178,7 x 10^6
żywotność: 73 %
ruch postępowy wolny(a+b) : 31%
ruch niepostępowy c: 12%