reklama
nie dziękuję żeby nie zapeszyć, my staraliśmy się dwa lata, brałam clo i luteinę i miałam IUI 1,5 roku temu no ale w końcu jakos po tych wszystkich przebojach w tym roku pojechałam na wakacje do Polski i lekarz mi dał bromka i lutke na uregulowanie@. Leki zaczęłam brać gdzieś od końca sierpnia lub początku wrzesnia( już nie pamiętam ) no a teraz sie udało w pazdzierniku więc dość szybko ale strasznie się martwie żeby wszystko było dobrze, Wam tez się uda bo na każdą z nas przyjdzie czasmysa juz ci gratulowalam ale jeszcze raz nie zaszkodzi, gratki wielkie. A moge zapytac ile sie staraliscie??? I jak dlugo bralas clo, bo skoro jestes na tym watku to pewnie bralas????
no wieści rzeczywiście super pamiętam jak pisałaś o bratowejno tak rodzice razem ze mną w Szkocji na dodatek mój brat tez bedzie ojcem i tak mi było przykro jak sie dowiedziałam że wszyscy na okolo zachodzą a ja nie a tu niespodzianka bo bratowa ma termin na czerwiec a ja na lipiec więc radocha na całego ale nie mówie nikomu do póki nie zobacze na USG. Jak okaże się że z bobaskiem wszystko dobrze to w styczniu powrót i mam w nosie cały ten kraj, pieniadze byle do domu a ty kochana jak się masz?
a u mnie dzisiaj płodne i nie liczę na sukces wcale bo przytulać mi się nie chce
a tak dalej czrka na wyznaczenie terminu badań i ciekawe co tam wyjdzie
oj wiem że czasem nie chce się przytulać bo wszystko już brzydnie a potem ma się wyrzuty sumienia że trzeba było jednak spróbować. Zobaczysz co bedzie po badaniach ale póki co bądz dobrej myśli bo nic innego nie pozostajeno wieści rzeczywiście super pamiętam jak pisałaś o bratowej
a u mnie dzisiaj płodne i nie liczę na sukces wcale bo przytulać mi się nie chce
a tak dalej czrka na wyznaczenie terminu badań i ciekawe co tam wyjdzie
każda z nas zasłużyła na fasolke bo bardzo jej pragniemy, ja sie ciągle modliłam i prosiłam Boga żeby się udało no i chyba mnie wysłuchał tylko teraz bardzo się boję żeby wsio było ok bo kolejnego rozczarowania nie zniosęmysa 2lata to sporo, mysle ze zasluzylas na fasolke, teraz przesylaj dalej dobra energie. Moze i ja cos uchwyce. Ostatnio widzialam tecze i pomyslalam zyczenie, wiadomo jakie. Chwytam sie nawet zabobonow hehe
amalfi
Fanka BB :)
A ja sobie wlasnie dzis uswiadomilam ze boga nie ma, kiedy zobaczylam kolejna ciezarna kobiete od ktorej czulam alkohol, palila jedna fajke za druga, zarla frytki z majonezem i serem, a jej facet byl zalany w trupa. Wtedy powiedzialam do kolezanki, ktora dwukrotnie poronila, ale udalo jej sie zajsc i urodzila pol roku temu dziewczynke, ze boga nie ma, a jak jest to jest stukniety i na bank jest facetem. Modlic sie do niego raczej nie bede
mysa 2lata to sporo, mysle ze zasluzylas na fasolke, teraz przesylaj dalej dobra energie. Moze i ja cos uchwyce. Ostatnio widzialam tecze i pomyslalam zyczenie, wiadomo jakie. Chwytam sie nawet zabobonow hehe
ja zawsze jak widzę kominiarza to łapię się za guzki, hehehe (może kiedyś poskutkuje)
A ja sobie wlasnie dzis uswiadomilam ze boga nie ma, kiedy zobaczylam kolejna ciezarna kobiete od ktorej czulam alkohol, palila jedna fajke za druga, zarla frytki z majonezem i serem, a jej facet byl zalany w trupa. Wtedy powiedzialam do kolezanki, ktora dwukrotnie poronila, ale udalo jej sie zajsc i urodzila pol roku temu dziewczynke, ze boga nie ma, a jak jest to jest stukniety i na bank jest facetem. Modlic sie do niego raczej nie bede
Przeraża mnie taki widok, taka bezmyślność i niesprawiedliwość...ale na świecie nie ma sprawiedliwości...jedni mają wszystko, inni nic...
amalfi
wikulaa no wlasnie, a ja to widze na codzien, zataczajace sie matki albo przyszle matki, ledwo stojace na nogach, nacpane itd, w takiej dzielnicy pracuje i przestaje wierzyc powoli...
Ide zaraz do ginki, niech mi opowie o moim pecholu i przepisze clo na nastepny cykl, bo nic nie czuje zebym jakas fasolka rozwijala sie tam we mnie
Ide zaraz do ginki, niech mi opowie o moim pecholu i przepisze clo na nastepny cykl, bo nic nie czuje zebym jakas fasolka rozwijala sie tam we mnie
reklama
iza.malami
Cześć dziewuszki!!! ja was tutaj podczytuje ale nie zawsze ma co pisać
u mnie norma cykl powoli sie rozkreca...
Myśa GRATULACJE!!!! bedzie dobrze zobaczysz, tylko fluidy dawaj dla nas, my sie podzielimy
Dziewczyny macie racje odnośnie tej niesprawiedliwości, podpisuje sie pod ty w 100%, mówią że Bóg jest sprawiedliwy he he śmiechu warte
pełno biednych dzieciaczków ląduje w śmieciach, sa mordowane przez własnych rodziców, albo konkubentów mamusiek wiecznie zachlanych....ach szkoda gadac, bo ciśnienie mi rośnie od razu....
Trzymam &&&&&&&&& za was kochane niech wam sie fasoleczki zagnieżdżają :-)
Myśa GRATULACJE!!!! bedzie dobrze zobaczysz, tylko fluidy dawaj dla nas, my sie podzielimy

Dziewczyny macie racje odnośnie tej niesprawiedliwości, podpisuje sie pod ty w 100%, mówią że Bóg jest sprawiedliwy he he śmiechu warte

Trzymam &&&&&&&&& za was kochane niech wam sie fasoleczki zagnieżdżają :-)
Podziel się: