reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mama NIEEEEE!!!!!:szok: nie zostawiaj nas na zawsze!!! zagladaj do nas prosze!!! jestes nam potrzebna!! zobacz ile czasu walczyłas o swoje skarby, i masz dwa cudne aniołeczki, wiec JEST szansa!!! nie poddawaj sie moze faktycznie od tych hormonów organizm zaczal sie buntowac, co maja powiedziec dziewczyny, ktore kilka lat walcza o swoje pierwsze dzieciątko i... NIC?? jestem z ciebie dumna !!! jesteś najsilniejsza z nas, wiec nie pozwalam ci odejsc na zawsze!!! zobaczysz zagladniesz do nas i napiszesz: Dziewczyny udało sie!!! pod moim serduszkiem bije jeszcze jedno serduszko;-) Trzymam &&&&&&&&&&&& za ciebie , jestes kochana... aż mi się łezka kręci:((

I nic:-( Robilam przed chwila test i jedna krecha.
Chyba jednak ta luteina dziala na mnie inaczej niz na innych... Dzis juz jej nie wezme.
hmmm ale wiesz co, może wez tą luteine do końca tak jak trzeba, może jeszcze jest wcześnie, moja owu się przesunęła strasznie i zanim zobaczyłam dwie kreski to zrobiłam chyba z 3 testy aż w końcu ostatni wyszedł jak odczekałam chyba z 1,5 tygodnia

mama nie idź sobie:(
u mnie chyba była biochemiczna. albo masakra jakaś:(
nie chce mi sie nic, chociaż nowy cykl się zaczął, temp spadła:(
mam dość tych temperatur, tabletek i myślenia. czuję się niepełnowartościowa. i nie mam o tym z kim pogadać.
no nic, żyjemy dalej. do konca roku odpuszczam, w styczniu pomysle o badaniach.

den83 taka piękna pogoda, wyjdź na spacer, na zakupy, mi zawsze zakupy i fryzjer poprawiają humor. Może przestań mierzyć temperature i nie bedziesz wtedy się martwić że Ci spada bo nie bedziesz wiedziała ile masz. Ja nie mieżyłam nigdy bo po co sie denerwować dodatkowo

ja w poprzednim cyklu owu mialam 17dc, a teraz juz 25dc i chyba dalej nic, choc 20dc test owu pokazal 2 mocne krechy, apotem byly slabsze, no i jajniki bolaly...heh...bylam na pobraniu krwi, czy owu byla, bo wtedy jak mialam miec monitoring ginka musiala wyjechac...w piatek do niej ide, to bede wiedziala. Acha ja tez clo biore 2x2 od 5-9dc.

Nie lamcie sie dziewczynki, wiem,ze czasami zle i wszystko boli jak sie nie udaje, ale trzeba sie uzbroic w cierpiliwosc, wkoncu sie uda!

Mama, gdybys jednak zmienial zdanie to wracaj:tak:
hmmm ale wiesz co, może wez tą luteine do końca tak jak trzeba, może jeszcze jest wcześnie, moja owu się przesunęła strasznie i zanim zobaczyłam dwie kreski to zrobiłam chyba z 3 testy aż w końcu ostatni wyszedł jak odczekałam chyba z 1,5 tygodnia
Ale ja mam regularne cykle, mierze tempke i robie testy owu, wiec wiem, kiedy byla owulka. Dzis jest 15 lub 16 dpo. Jesli jutro rano tempka bedzie wysoko zatestuje z porannego moczu.
mama nie idź sobie:(
u mnie chyba była biochemiczna. albo masakra jakaś:(
nie chce mi sie nic, chociaż nowy cykl się zaczął, temp spadła:(
mam dość tych temperatur, tabletek i myślenia. czuję się niepełnowartościowa. i nie mam o tym z kim pogadać.
no nic, żyjemy dalej. do konca roku odpuszczam, w styczniu pomysle o badaniach.
Mozesz z nami pogadac. Nikt nie zrozumie Cie lepiej;-)

reklama
Do góry