reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wydaje mi sie, ze to niemozliwe, abys zatrzymala owulacje, skoro masz taka wysoka tempke...
no własnie ja się nad tym zastanawiam...czy możliwe jest mieć wysokie temp przy braku owulacji?
dałam doopy,że nie mierzylam od początku....i teraz sama juz nie wiem..

może jestem wyjątkiem?:/

reklama
clodi jak tam???

no i gin powiedział mi że te wyniki nie są aż takie straszne, ale mój mąż musi zrezygnować z sauny, gorących kąpieli i ograniczyć alkohol do minimum, no a z tabletek to powiedział że wystarczy że będzie jadł jakieś witaminki takie jak vigor.

Sprawdzał mi też moje pęcherzyki i stwierdził że w piątek miałam owulacje . Przypisał mi tym razem 2X2 dupka. Tak że trzymajcie &&&&& żebym nie dostała @

no i gin powiedział mi że te wyniki nie są aż takie straszne, ale mój mąż musi zrezygnować z sauny, gorących kąpieli i ograniczyć alkohol do minimum, no a z tabletek to powiedział że wystarczy że będzie jadł jakieś witaminki takie jak vigor.

Sprawdzał mi też moje pęcherzyki i stwierdził że w piątek miałam owulacje . Przypisał mi tym razem 2X2 dupka. Tak że trzymajcie &&&&& żebym nie dostała @
no to super, trzymam &&&&&&&&&&&&&, oby @ nie przyszła:tak: może nam się uda razem zafasolkować, byłoby fajnie:-) ja idę jutro, zobaczymy co tam u mnie;-)

no własnie ja się nad tym zastanawiam...czy możliwe jest mieć wysokie temp przy braku owulacji?
dałam doopy,że nie mierzylam od początku....i teraz sama juz nie wiem..

może jestem wyjątkiem?:/
Mozliwe jest, aby miec dwufazowy wykres przy braku/ zaburzonej owulce...
A monitoring mialas?
A test owu wyszedl mocno pozytywny?

Trzymam kciuki!:tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny to ja też trzymam &&&&&& za Was
no mam lutke i sie zastanawiam jak ją dozować, czy 2 razy dziennie po jednej czy więcej??
a lutka dopochwowo???

dzastina gratulacje
maćku u mnie zawsze w zegarku pomimo brania a nawet 1 dzień szybciej więc może to ja niereaguję jak trzeba na leki???
spice i clodi &&&&&&&&&&&&&&;:)

jak dowcipnie to 2x2 :)

Ostatnia edycja:
a lutka dopochwowo???

dzastina gratulacje
maćku u mnie zawsze w zegarku pomimo brania a nawet 1 dzień szybciej więc może to ja niereaguję jak trzeba na leki???
spice i clodi &&&&&&&&&&&&&&;:)

jak dowcipnie to 2x2 :)
tak dowcipnie, juz zapodałam i zobaczę co będzie jutro
dzastina gratuluje fasolki

myśa ja bym przedzwoniła do jakiegoś gina tak na wszelki wypadek, żeby się upewnić co do dawki.
który to tydzień?
wyślij mi fluida bo potrzebuję:)
złe humory mi już przeszły- nowy cykl, nowa sznasa- postram się zrobic monitoring w tym cyklu na włąsną rękę i zobaczymy:)

reklama
wiecie co, naprawdę trzeba sie odstresowac chociaz to nie łatwe:)
krąże po sici i wiem- naczekamy się ale bedziemy szczesliwymi mamami:)))
nie moge sie doczekac
naprawde w to wierze
a czy wczesniej czy pozniej- co za roznica:happy2:

Do góry