reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
den, hopee no właśnie @ miałam tylko 3 dni i nie taka obfitą jak zawsze no ale jak mi się skonczyła to po 2 dniach zrobiłam test i tylko jedna krecha była :-(. No i teraz zaczynam się martwić że to jakieś straszne choróbsko

kasik ja na twoim miejscu brała bym luteine i za kilka dni na krew poszła,
Ja tez jestem zdania, że to może być fasolka:tak: Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby tak było, testuj i daj znać:-)

reklama
den, hopee no właśnie @ miałam tylko 3 dni i nie taka obfitą jak zawsze no ale jak mi się skonczyła to po 2 dniach zrobiłam test i tylko jedna krecha była :-(. No i teraz zaczynam się martwić że to jakieś straszne choróbsko

kasik ja na twoim miejscu brała bym luteine i za kilka dni na krew poszła,
Zgadzam się z dziewczynami że to napewno na fasolke. Zrób test albo leć jutro rano na bete. Kciuki&&&&&&&&&&&&&

No zrobię ten test tylko najpierw muszę kupić, bo cały zapas jaki miałam w domu wytraciłam. Tylko strasznie się boję że wyjdzie negatywny. Już żyłam tą myślą że nie ma fasolki bo @ dostałam, a teraz znowu nadzieja. Ehh, ale to szczęście by było

den test kupie dopiero po południu, niestety mieszkam w wiosce, apteki w pobliżu niestety nie ma. Tak że wieczorkiem zrobie test i dam Wam znać. I trzymam &&&&&&&&&& również za Ciebie. Może ten rok przyniesie więcej małych szczęść niż poprzedni

reklama
clodi kup 2, jeden wieczorem, a drugi w czw rano, bo z porannego moczu jest pewniejszy:)
najgorsze w tej obsesji jest to, ze co chwilke pedze sprawdzac sluz i to plamienie to juz z podraznienia szyjki macicy moze byc- tyle razy ja maltretuję :-D
tez mam nadzieje, że sie uda, ale u mnie nic logicznego sie nie dzieje. a do testowania wg logiki jeszcze ok 2 tygodnie- pewnie @ sie pojawi wczesniej:crazy:

a, napisz prosze clodi ile wy sie staracie, bo przy moim powolnym necie przegladanie wpisow trwa wieczność:)

Ostatnia edycja:
Do góry