reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hmmm a u mnie 17 d.c., owulka była w 13d.c. i mam cały czas tempke w granicach 36,00-36,5, masakra nigdy tak niskiej tempki nie mialam, hmmm jestem troche poziębiona moze to jest przyczyna, bo ja to od urodzenia bezgorączkowa jestem:baffled: nie wiem, a może to syndrom SKS??:-D
Jaga21 daj swojemu Salfazin, folik, i macę lub Persen super robia na nasionka:))

reklama
jaga gin powiedział że wystarczy że będzie jadł vigor i żeby skonczył z sauną, o alkohol nawet się nie pytałam bo wiem że mój M to z tego na pewno by nie zrezygnował niestety:-(. Tylko że mój luby miał dobre wyniki oprócz morfologi, 96 % plemników złej budowy.

jaga gin powiedział że wystarczy że będzie jadł vigor i żeby skonczył z sauną, o alkohol nawet się nie pytałam bo wiem że mój M to z tego na pewno by nie zrezygnował niestety:-(. Tylko że mój luby miał dobre wyniki oprócz morfologi, 96 % plemników złej budowy.
Cześć Clodi. Powiedz mi co lekarz na wyniki męza? Mój ma podobny problem...

Ja swojemu nic nei badałam, ale tak czy siak chce wzmocnić :) właśnie ja łykam Vigor i on ma lepszy skład niż ten cały Androvit co to niby specjalnie dla mężczyzn :/ i tak myśle, czy nie dawać Vigoru + jeden Androvit ;)

już ostatnio mi mówił, że bardzo musi mnie kochać i ufać, że przyjmuje ode mnie taką garść tabsów :p i połyka sam nie wie co :p
także myśle, że gdybym chciała to viagre też mu wcisnę.. :D

Kurcze dziewczyny tak Was podczytuje, i nie wiem Wy się leczycie u zwykłych ginekologów czy u jakiś specjalistów od bezpłodności ??

I jeszcze jedno mężą dajecie zestawy witaminek, ja z resztą też :)

Ale z tego co wiem morfologi plemników się nie poprawi?? Czy któraś z Was wie co innego ??
Pozdrawiam :)

Ja nic nie wiem na temat plemnikow jeszcze!!! Ale jak sie dowiem dam znac!!!
Ja narazie nie daje mojemu niczego on sam zazywa jakies witaminy.
Ja dla siebie dzis kupilam omega 3 i B complex poza tym biore Falvit plus oczywiscie kwas foliowy.
Chodze do ginki ktora specjalizuje sie tez miedzy innymi w nieplodnosci

reklama
Nie nie mierzylam. Jestem po IUI juz 13 dni, wiec wszystko moze byc mozliwe
A nie kusi Cię zatestować?

Kobitki na kuracji CLO, jak to wyglada finansowo?? Ile placicie za clo + pregnyl ewentualnie ;) bo znalazlam w necie rozne ceny, kosmicznie duze albo dziwnie male...?
To chyba zależy czy lekarz zapiszę ze zniżką czy nie, bo ja płace 4,50zł a moja koleżanka 15zł więc nie wiem od czego to zależy. A pregnyl kosztuję ok30zł, a otriville który jest łatwiej dostepny 170zł

Już po USG...nie wiem, czy się załamywać, czy czekać...dopiero 7dc (ostatni dzień z clo)...endo 3mm, sporo pęcherzyków powiększonych, największy 9,5mm w prawym jajniku...w poniedziałek znowu mam isć na kontrolę...
Dziewczyny co o tym myślicie? Endo ma szanse choć na 7mm?
Do owulacji powinno trochę podrosnąć

dzisiaj po wizycie u gina to mam pecherzyk w jednym i drugim jajniku po 20mm i endo 10mm. po pt badaniach bylam zalamana bo kazdy mial po 10mm i duzo ich tam. dzis dostalam 2zastrzyki, ktore mam sobie dac jutro na pekniecie Ovitrelle. i chyba jutro albo w nd i pn trzeba sie poprzytulac. Jedank nie chce sie cieszyc bo i tak kolejny cykl pewnie nic z tego nie bedzie:(
Ja w tym cyklu też wzięłam ten zastrzyk na pękniecie i mi lekarz kazała się przytulać w dniu zastrzyku i na następny dzień. Teraz czekam na efekty;-);-);-)

Clodi, czym poprawiasz jakość armii? :)

Hopee, czy to Twój pierwszy cykl z CLO? mnie to czeka za miesiąc lub dwa.. z endo Ci nie pomogę, bo niestety u mnie jest okej, tylko te pęcherzyki mi nie rosną... :// ale skoro to dopiero 7dc to myśle, że jeszcze troche czasu, żeby podrosło. :) aaa i czy orientujesz się jak to jest na clo, czy on wpływa na pęcherzyki tylko przez te dni kiedy go zażywasz i jeśli nei podrosną przez ten czas to później nei ma na co liczyć..? czy clo po prostu je "rozpędza" i w dalszych dniach cyklu one sobie powoli rosną?
:)
Clo powoduję ich "rozpędzanie" i działa przez cały czas aż do owulacji;-);-);-)

Do góry