reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Na pewno będą Piękne II kreseczki:tak:%%%%%%%%%%%%%%%
Palu
kiedy masz mieć @????( spodziewam się odpowiedzi : za 10 miesięcy:tak:);-)
mam miec 8lutego:) jakos nie jestem nastawiona na fasolke. Wole sie pozniej nie rozczarowac, a w zeszlym roku mialam ich pełno

Dziewczyny badacie szyjkę?
a co mamy badac w tej szyjce?:)
dzis jak wsadzalam sobie czopa to jest ostro spulchniona, a i tak nie wiem jaka ma byc kiedy. A czy sie podwyzsza czy opada to juz w ogole czarna magia:))

reklama
ja znow twarda/miekka wiem i otw/zamk tez. Tylko to nisko i wysoko:)
ale ja Wam mowie u mnie w tym cyklu napewno nie udalo sie zafasolkowac. Piersi mnie nie bola, a dziewczyny pisza, ze je bola.
To roznie bywa:) na programie TLC sa fajne rzeczy do ogladania typu CIAZA Z ZASKOCZENIA laski dowiaduja sie o ciazy w chwili porodu. Tyja max 4kg, brzucha nie widac..:))

To roznie bywa:) na programie TLC sa fajne rzeczy do ogladania typu CIAZA Z ZASKOCZENIA laski dowiaduja sie o ciazy w chwili porodu. Tyja max 4kg, brzucha nie widac..:))
Widzialam.:tak:
Ten program na pewno kreca firmy farmaceutyczne - laski sie naogladaja i pozniej testuja mimo, ze @ byla. A im kaska leci;-)

ja nie badan szyjki bo sie kompletnie na tym nie znam :no: a te ciaze z zaskoczenia chciałam kiedys ogladac ale zapominałam i w sumie nie widziałam ani jednego odcinka hehe

No ale w sumie co wiecej mogl powiedziec?

Ja wiem na pewno, ze tuz przed @ jest wysoko i robi sie mieciutka.
Dzień doberek kochane:-)
Pamiętam że w cyklu w którym się udało jak byłam u gina to kazała mi przed zrobić bete(nie test) bo może być coś na rzeczy.Dokladnie tak powiedziała:tak: ale o co jej chodziło to nie mam pojęcia:dry: Coś mówiła o endo...

Widzialam.:tak:
Ten program na pewno kreca firmy farmaceutyczne - laski sie naogladaja i pozniej testuja mimo, ze @ byla. A im kaska leci;-)
Hehehehe dobre:-D Nie wiem czemu ale dla mnie to jest ściema:baffled: No jak można nie wiedzieć...Raz widziałam to laska piła na maxa, paliła, ogólnie to bardzo imprezowa dziewczyna:dry: i nawet nie wiedziała kto jest Tatusiem
Co do szyjki to ja tylko wiem kiedy jest twarda kiedy miękka. Z otwart/zamknięta mam już problem:zawstydzona/y:

Dzień doberek kochane:-)
Pamiętam że w cyklu w którym się udało jak byłam u gina to kazała mi przed zrobić bete(nie test) bo może być coś na rzeczy.Dokladnie tak powiedziała:tak: ale o co jej chodziło to nie mam pojęcia:dry: Coś mówiła o endo...
Witam sie i ja:-)
Od dzisiaj dwa tyg laby:tak:

A w ktorym dc mniej wiecej wtedy mialas wizyte? Bo ja bylam ok 4dpo (18dc), wiec mysle, ze na wczesnie bylo na jakiekolwiek przypuszczenia:sorry2:

ja tez nie kumam jak mozna nie wiedziec ze jest sie w ciazy zwlaszcza jak sie malenstwo rusza :-) jedna moja znajoma dowiedziała sie w 4 miesiacu hehe zawsze była otyła okres miała nieregularny wiec nawet jej to do głowy nie przyszło hee

reklama
ja tez nie kumam jak mozna nie wiedziec ze jest sie w ciazy zwlaszcza jak sie malenstwo rusza :-) jedna moja znajoma dowiedziała sie w 4 miesiacu hehe zawsze była otyła okres miała nieregularny wiec nawet jej to do głowy nie przyszło hee
No wlasnie - to, ze babka sie orientuje pozno moge jeszcze pojac. Ale zeby nie wiedziec do samego porodu?:dry:
Ale kiedys czytalam na onecie artykul na ten temat - faktycznie zdazaja sie takie sytuaje, ze kobieta bardzo dlugo nie zdaje sobie sprawy, ze jest w ciazy. Dzieje sie tak w momencie, gdy bardzo nie chce byc w ciazy i jej psychika to po prostu wypiera. A plod "chowa sie" w glebi jamy brzusznej, zamiast wypychac brzuch do przodu (czy cos w tym rodzaju).

Do góry