mavika
Fanka BB :)
Ikasia może maluch już się mości w nowym domku? 
pachnąca to nawet nie wiesz jak boli kręgosłup jak się leży! A to dopiero 3 tygodnie, powinnam wytrzymać jeszcze conajmniej 4! Wczoraj jak wstałam popakować wstępnie torby do szpitala to myslałam że zejdę. Poza tym mam chyba zanik mięśni, męczę się jak 90-latka. Nie wiem, nie wyobrażam sobie jak to będzie po porodzie. Po 2 miesiącach leżenia plackiem będę rzucona na głęboką wodę - noworodek 24h/dobę, ogarnięcie samej siebie, domu...Jak jak już nie jestem w stanie nic zrobić bez zawrotów głowy i zadyszki?! :-(
aneczek ja o Tobie myslałam wczoraj. Pogadaj jeszcze raz z facetem. Przecież to nie tylko Ty robisz to dziecko...
pachnąca to nawet nie wiesz jak boli kręgosłup jak się leży! A to dopiero 3 tygodnie, powinnam wytrzymać jeszcze conajmniej 4! Wczoraj jak wstałam popakować wstępnie torby do szpitala to myslałam że zejdę. Poza tym mam chyba zanik mięśni, męczę się jak 90-latka. Nie wiem, nie wyobrażam sobie jak to będzie po porodzie. Po 2 miesiącach leżenia plackiem będę rzucona na głęboką wodę - noworodek 24h/dobę, ogarnięcie samej siebie, domu...Jak jak już nie jestem w stanie nic zrobić bez zawrotów głowy i zadyszki?! :-(
aneczek ja o Tobie myslałam wczoraj. Pogadaj jeszcze raz z facetem. Przecież to nie tylko Ty robisz to dziecko...
Ostatnia edycja:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zawsze powtarzał,że jego brat ma dzieci, więc dlaczego On miałby nie mieć, nic nie docierało.
Właściwie można powiedzieć, że to był mój prezent na dzień kobiet od męża. Chomik jest ogólnie nieznośny, szalony i żarłoczny, ale uwielbiam go :-)
Ja jak się tylko da teraz to od razu wózek i na dwór, a jak byłam totalnie sama, że wózka nie umiałam wynieść, to chociaż małą pakowałam do auta i jechałam do kumpeli. Od tego siedzenia w domu to zwariować można, a tak to chociaż dziecko nowe twarze widzi i trochę świeżego powietrza powdycha