reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
dzięki kwiatuszku, z tym myciem rąk to własnie nie jest tak łatwo - ja oczywiście niemal co minutę, bo jak tylko idę do Filipka, to ręce myte, ale Artur nie chce, chociaż go gonię, czasem twierdzi że po siku wystarczy opłukać, a czasem nawet opłukać mu się nie chce
teraz tłumaczymy mu, że robaki ma w brzuszku i trzeba ręce myć... tego się najbardziej boję, że rąk nie umyje i zarazi mi Filipa...

kwiatuszku - ale Ci sie porobiło, przykro mi strasznie...

Kamii- a skąd jestescie? i jakigo mniej iecej autka szukacie - bo mój tata zajmuje sie po trosze sprzedaza autek, a zna się na nich jak nikt, bo jest mechanikiem - może bede mogła jakos pomóc :)

Fioletowa - to dobrze że macie jakas diagnozę, rzeczywiście probemy pokarmowe moga byc właśnie skutkiem lamblii, jak się wyleczycie na pewno wszystko minie - a jak maluszek? :))

U nas cyrki nad cyrkami - mamy straszna afere w rodzinie - wyobraxcie sobie że teście odmówili przyjścia na imprezę na chrzciny bo - i teraz uwaga - sa obrażeni bo ich osoiście nie zaprosiłam, tylko poprosiłam męża aby mnie w tym wyreczył i pozapraszał wszystkich :))) fajnie co... jestem od dwóch tygodni juz tak zestresowana cała ta sytuacja że schudłam 4 kg, i tak źle się czuje że nawet mi ekg i rtg klatki robii...
no i zaczełam palic znów cholibka....

Annka, Pachnaca - jak tam maluszki?

dzisiaj mi sie śniło że zrobiłam sobie test ciazowy i był pozytywny.... się rozczarowałam po obudzeniu... hihihi to był bardzo miły sen :)

Gryzon przepraszam ale czy twoich tesciow nie pogielo troche? Jak mozna sie o cos takiego obrazic.No przeciez to ich wnuczka bedzie chrzczona no ja cie kece.

tak samo bylo z moja tesciowa przed naszym slubem tez nie chchial przyjsc....

Jesteśmy z Pomorskiego :) A czego poszukujemy ..hmm w zasadzie nie wiem..Coś małego żebym mogła sie tym wcisnąć wszędzie (głownie myślę o toyocie yaris lub mercedesem a kl. )Mój emek ma Mazdę 5 2.0 więc wielkie to takie ;/ nie dała bym, rady tym jeździć przynajmniej na razie ... No a cena zapatrujemy sie na 20 tys. no z małym hakiem może być .

Witam kobietki już z Polski, to dopiero 3 dzień, a tak mi tu dobrze. Za chwilę jedziemy do neurologa z Filipem, poproszę o kciuki za pomyślność wizyty...

fioletowa to się masz z Arturem, każde pasożyty jest ciężko wytępić mój miał glistę ludzką, a lamblie to chyba, już w ogóle, wiem, że jak byłam mała to je miałam. A może spróbuj z mydłem barwiącym, może to na początek pomoże, żeby chciał myć ręce...tylko nie wiem czy tutaj są dostępne :eek:

gryzoń to oni są niepoważni czy co...rzeczywiście jest powód, żeby się obrażać...co to jakaś arystokracja, że musisz indywidualnie zapraszać :szok:

Nerwy mnie już ponoszą w związku z wizytą, żołądek daje się we znaki :wściekła/y:

Miłego dnia, pozdrawiam

agitatka kciuki zaciśnięte
jakoś mu tłumaczę, a mydełka barwiące też miał, owszem zabawa jest, ale nie aż taka żeby zawsze mył ręce
no nic, trzeba będzie to jakoś ogarnąć i tyle

Dziewczynki trzymajcie za mnie i mona Kruszynkę dzisiaj kciuki, bo mam wkoncu wizyte..po 2 tyg zobaczę moje Maleństwo...mam nadzieje ze wszystko tam u niego dobrze i rośnie:):)

Ikasia- Ja miałam zaplanowane usg na wczoraj ..:( nawet o Tym zapomniałam ,ale byłam odebrać prawo jazdy wczoraj i jak je chowałam to zobaczyłam karteczkę z datą :( .... Jedno szczęscie ,że teraz przez to prawo jazdy miałam Tyle na głowie ,że sie oderwałam ..ale wydaje mi się ze jak kupimy ten samochód i caly dzień będę znów w domu a nie w trasie to znów sie zacznie ..nawet teraz jak siedzę i myślę to płakać się chce :( Ale chyba zadzwonię do szpitala sie zpytam czy coś się ruszyło w tych badaniach co robili ...Emek mowi ze nie dzwonić ,ze mam to zostawić w spokoju ..ale ja nie mogę ..może jak powiedzą coś konkretnie to będzie lepiej ... W zasadzie moze jakby powiedzieli ,ze była jakaś wada to było by lepiej bo w końcu jak miałby być chory na coś ... A z drugiej strony zawsze mogą powiedzieć ze wszystko było ok i "tak widać miało być " A tech słów nie znoszę :no::angry:,..
Tak czy siak Ikasia - TRZYMAM KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze ..musi być :)

reklama
Gryzoń-wiedzę masz taką "kochaną " teściową i jej rodzinkę jak i ja ... Witaj w klubie :wściekła/y:
CO u Kruszki?
Matko dziewczyny ja pierwszy raz słyszę o tych robalach ...Matko aż ciarki na plecach przechodzą jak sobie o tym pomyślę ..Biedny Arturek oby szybko Go wyleczyli z tego paskudztwa !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry