reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co ma się urodzić, a co się rzeczywiście urodzi:)

Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Magialenna-dziewczynka/chłopiec
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Anusiakanusia-dziewczynka
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
Izabelka-dziewczynka :)

reklama
Witam dziewczyny :laugh: ja wczoraj bylam u gin i znowu potwierdzila ,ze to chlopiec wiec napewno bedzie chlopak ,tak w glebi duszy mam jeszcze nadzieje ze moze bedzie niespodzianka ze dziweczynka ale wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia ze to chlopiec oby tylko zdrowy byl!!!!!!!!!!!!

W takim razie już Cię wpisuję :)
Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
Izabelka-dziewczynka
Paluch-chłopiec

chlopakow zawsze na poacztku jest wiecej:)
jak w przedbiegach plemnikow:) kiedys pewny naukowiec na Discovery powiedzila ze jednarozowo facet produkuje tyle plemniczkow aby zaplodnic polowe Europy.. ale niestety duzo znaczy sie wiekszosc odpada wprzedbiegach:(
a pozniej wychodzi jak w niektorych miatsach ze na 1 faceta przypada 7 kobiet:))

Pozdrwaiam Aniołekk

Chcialam odswierzyc watek i dopisac mojego syncia do listy ze jednak jest chlopiec ,a ze wzgledu ze nasz "anioleczek" odpoczywa to pozwolilam sobie przejac narazie ta opcje ,i jezeli ktoras z dziewczyn nie jest dopisana do tej listy to prosze o dane a bede dopisuywac .
Pozdrawiam .
Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk(ur.19,09,2005.Aleks 25/26 tc)sprawdzilo sie :)
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
Izabelka-dziewczynka :-)

A ja mam nadzięję że się w czwartek będę tu mogła dopisać , jeśli ten mój maluch zechce panu doktorowi pokazać swoje klejnoty rodzinne. :laugh:

Moj Antos zaczal tak panu doktorowi przy "duzym" USG swoim narzadem przed nosem machac, ze nie sposob bylo watpic...
Bylby to niezly numer jak by wyszla z tego Toska ;)

Puma- chłopczyk
Czechow-dziewczynka
Kasia178-chłopiec
Karolla-dziewczynka
Tatoonie-dziewczynka
Mija-chłopczyk
Bata-chłopczyk
Bunia-dziewczynka
DziOObek-chłopczyk(ur.19,09,2005.Aleks 25/26 tc)sprawdzilo sie :-)
Aniolekk-chłopczyk
Karola7-dziewczynka
Adrenalina-dziewczynka
Abi -chłopiec
Edka81-chłopiec
Izabelka-dziewczynka smiley
aga_sto-chlopczyk

reklama
Oj własnie zobaczylam, że mnie tutaj wstawiłyślcie na swoja listę. A ja się nawet nie chwaliłam, że to dziewczynka. Dzięki, ja wprawdzie lutowa, ale nigdy nic nie wiadomo. ;)

Do góry