reklama

Co myslicie o tym wyniku?

momma28

Zaciekawiona BB
Dziewczyny! Jestem w 25 dniu cyklu. Zrobiłam dziś super czuły test pink. Dałam za duzo kropel moczu. Tydzień wcześniej (tak wiem ze wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać) również zrobiłam taki test, również dałam za dużo moczu (teraz już wiem żeby tak nie robić) ale oprócz kreski C cały był biały. Teraz natomiast zamiast kreski T wyszło takie coś. Co myślicie?

Załączniki

• IMG_20260130_174828.jpg
    IMG_20260130_174828.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 124
reklama
Dziewczyny! Jestem w 25 dniu cyklu. Zrobiłam dziś super czuły test pink. Dałam za duzo kropel moczu. Tydzień wcześniej (tak wiem ze wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać) również zrobiłam taki test, również dałam za dużo moczu (teraz już wiem żeby tak nie robić) ale oprócz kreski C cały był biały. Teraz natomiast zamiast kreski T wyszło takie coś. Co myślicie?
Coś może być na rzeczy, powtorz test, inaczej będziesz gdybać 😊

Tak i nadal nie wiem. W innej aptece, test innej firmy. Najpierw nic, po 30 min takie coś...

Załączniki

• Screenshot_2026-01-31-08-51-50-270_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2026-01-31-08-51-50-270_com.miui.gallery.jpg
    119,2 KB · Wyświetleń: 34
Jeżeli test był negatywny w czasie podanym w ulotce to nie ma na chwilę obecną ciazy.
Chyba, że hormon zaczyna rosnąć dopiero, a Ty wykonujesz za mało wrażliwy test i w nieodpowiednim momencie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry