• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Byłam dzis na wizycie u położnej na badaniu moczu dostałam skierowanie na szczepienie na grypę plus na badanie na glukozę bo u mnie w rodzinie tata ma cukrzyce wiec muszę zrobic badania czy nie mam cukrzycy ciążowej. Słyszałam dzis bicie serduszka dzidziusia [emoji173]️ pytałam sie na temat witamin to powiedziała,ze wyniki krwi mam dobre i ze wystarczy sam kwas foliowy i cynk.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny sorki ze wpadam tak z doskoku ale nie daje rady innaczej mialam wczoraj usg i maluszek ma sie dobrze wg pierwszego usg ciaza jest mniejsza ogolnie mam dlugie cykle i by sie zgadzalo powinien byc 17 tc a jest 18 juz a maluszek wielkosci jak na 19 tc.

Cześć kobietki :) widzę że sporo wizyt wczoraj :) Dobrze się czyta dobre wiadomości :) Gratuluję udanych wizyt ciesze się że maleństwa rosną :)

Moja wizyta wczoraj dość krótka :) maleństwo skuliło się w kuleczkę i spało w najlepsze :) nic ani ruszanie brzuchem ani lekkie szturchnięcia nic hehe nie dało się go zmierzyć a już popatrzeć i potwierdzić płeć nie ma opcji. Al;e malutki rośnie ma już prawie 12cm Serduszko biło śliczne :)
Kolejna wizyta 23luty ale lekarz mi zaproponował jeżeli chcę wizytę zwaną korygującą. To znaczy że ma taki zwyczaj wysyłać swoje pacjentki na USG do innego lekarza. Zaproponował doktorka i umówiliśmy się na 15 lutego. To będzie badanie drugie prenatalne trwa 40 minut Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę znów moje maleństwo :)

reklama
To ładnie Ania Twoja dzidzia pospala. Ja mam dziś usg i już się nie mogę doczekać i stresuje się jednocześnie,wczoraj wieczorem długo szukałam serduszka,może po zapiekance tak brykalo ale w końcu znalazłam,ale tylko chwilę posluchalam i poszłam spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry