• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Kasiulka, u mnie na szczęście wyszło, że to zakrzepica żyły powierzchownej. Te żył głębokich są bardziej niebezpieczne. Ja na początku też nie wiedziałam, z tydzień z tym chodziłam, jak to było świeże i najbardziej niebezpieczne. Dobrze, że mi się nic nie stało...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam 2 córki. Teraz w 3 ciąży jeszcze nie wiem co mam w brzuchu. 1.02 powinna mi już gin powiedzieć bo bedzie to 18 tc. Ja niestety czuję że dziewczynka mąż i dzieci nic tylko że chłopczyk i nawet Antoś do brzucha mówią. Eh jednak przeczuwam że moja intuicja mnie nie zawiedzie. Daję 98% że mam rację. Ale nie chcę im nic mówić.
Zrób wrozbe z obrączka! To się sprawdza!

Aga, Dziwnyprzypadek - u mnie wszyscy tylko dziewczynka i dziewczynka. My jesteśmy 3 siostry, a każda z nas rodzi samych synów. W drugiej ciąży chciałam bardzo dziewczynkę, w pierwszej zresztą też, a teraz chyba boję się chcieć i do końca nie wiem co lepsze...
Malinko, Kkasiulka - boję się tej zakrzepicy, bo właśnie siostra miała, a to rzeczywiście niebezpieczne! A jeszcze teraz mam jechać 5 godzin autokarem...Będę musiała wstawać i się ruszać. A po każdej cc dają coś na to?
Madzia - chciałam pomachać tą obrączką, ale się boję haha :) Że nie wyjdzie tak jakbym chciała, a sama nie wiem jak chcę :baffled:

Ja wizytę mam dzisiaj, ale dopiero na 18.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry